Dverg IBK – Kubakken IBK

Som vanlig var det også i år mulig å tjuvstarte sesongen litt med en cupkamp. De gangene Kubakken har forsøkt før har de røket på huet og ræva ut i første runde. På lørdag forsøkte de å sette ny cup-pers i kamp mot Dverg IBK. Og jaggu stilte ikke Høvel’n til et lite mini-comeback!

Flere Kubakkenspillere har vært innom Dverg tidligere i karrieren, og i tillegg spiller det en kjent kar fra NHHI Cashcows der. Dette var altså ikke helt ukjent motstand. Derfor lot vi oss ikke lure av det relativt beskjedne navnet på laget. Men da vi så at de stilte med kun en innbytter forsto vi at det burde være gode muligheter for cup-avansement. Og Kubakken tok kommandoen fra start. De grønne etablerte seg og vant mange baller i angrepssonen. Men det ble få farlige sjanser av det. Etter å ha blitt overkjørt i noen minutter klarte Dverg å melde seg mer på i kampen. Men før første pause klarte Doffen å få satt inn et spesialskudd fra høyrekanten. 0-1 til første pause.

Etter pauseen fortsatte Dverg å delta mye i spillet, men overgangene til Kubakken begynte å sitte bedre. I et angrep av høy klasse kranglet Wasa med seg ballen på midten av banen. Deretter parkerte han to Dverg-spillere i en spurt-duell, før han banket en nydelig pasning på tvers, som Eivind i sin tur styrte pent opp i nett-taket på tennisen. Intet mindre enn imponerende av Wasa, som i voksen alder muligens ser starten på en ny vår på innebandybanen. Knut avsluttet en annen kontring med først å forsøke å spille Rune på blank kasse. I stedet traff han en back, stupte etter ballen – og klinte den knallhardt rett i vinkelen fra en og en halv meters hold. Flere gode etablerte angrep resulterte også i mål. Doffen prikket et skudd i nærmeste kryss fra en vanskelig vinkel på høyrekanten.  Lars klinket et slagskudd langs gulvet rett i mål, etter noen nydelige ett-touch-kombinasjoner med Gjermund og Eivind. Doffen puttet et mål til, før Rune fikk avslutte ballet til 0-7 etter et par fine småpasninger med Doffen.

Alt i alt var det en fin-fin start på sesongens offisielle kamp-program. Med kun en innbytter ga Dverg oss litt ekstra feilmargin i en del avgjørende situasjoner defensivt. Men stort sett satt forsvaret ganske bra. I angrep var det mange fine kombinasjoner og godt samspill. Backene var dessuten involvert med flere gode skudd. Etter et par baller i metallet og noen skeive treff på blank kasse kunne det fort blitt mer enn sju mål framover. Og med litt hjelp av dommeren, som annullerte en tvilsom baklengs, holdt vi nullen også. En artig bonus-kamp, som med seier betyr at vi får minst en bonus-kamp til! Ny pers i cup’en! Bare å vente på at kretsen får ut finger’n med å fastsette tidspunkt for neste cup-runde, nå.

Vi glemte å få med kampskjemaet, men ting så ut omtrent som følger:

Laget: Jostein i mål

Lars – Gjermund – Eivind – Doffen – Rune

Høvel’n – Pål – Espen – Wasa – Knut

Mål + assist:

Doffen: 3 + 1

Rune: 1 + 1

Eivind: 1 + 1

Knut: 1 + 0

Lars: 1 + 0

Wasa: 0 + 1

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.