Fjerdingby – Kubakken

Mandag kveld var det endelig klart for match igjen etter en lang pause etter første kamp.

Motstanderen var forsåvidt ett kjent lag som vi tidligere har møtt i form av andrelaget/førstelaget, men hva som kom til å møte oss mandag kveld var ukjent og spennende. Kubakken stilte mannsterke for anledningen med to fulle rekker.

Kampen begynner på best mulig måte. Emil bryter en pasning og setter full fart mot mål. Etter en slepen tunell og en klinisk avslutning så går Kubakken opp i 1-0 ledelse. Noen minutter sentrer samme mann til Knut som klinker inn 2-0. Den imponerende starten av 2. rekka blir på ett bytt ødelagt. Fjerdingby putter både ett frislagsmål og på en kontring i samme bytt..
Heldigvis svarer 1. rekka raskt og Lars tapper den inn etter litt klabb og babb foran mål. Kampen bølger frem og tilbake og selv om vi skaper flere gode muligheter er det Fjerdingby som utligner. Ett minutt før pause bryter Emil gjennom og blir hindret i klar scoringsmulighet. Dommerne gjør det eneste riktige og blåser straffe.
Om det er parketten eller nerver vites ikke, men Kristoffer somler bort straffa og vi ender opp med ett overtall. Det tar 30 sekunder før Lars retter opp etter den svake straffen og putter dagens andre på pass fra Kristoffer.

I pausa blir vi enige om å fortsette med hard innsats og forbedring av pasningskvalitet. Andre periode er ikke gammel før Kubakken får en fortjent utvisning. Undertallet rir vi ganske greit av uten at Jostein må anstrenge seg for mye. Vi fortsetter å produsere sjanser og midtveis putter Knut sitt andre med ett herlig skudd etter pasning fra Emil. Resten av perioden blir målløs selv om begge lag skaper sjanser.

Foran siste periode blir vi enige om å ikke gi fra oss initiativet og avgjøre matchen til vår fordel. Det klarer vi greit. Vi presser Fjerdingby lengre og lengre tilbake på banen og det er ikke ufortjent når Emil setter sitt andre. I byttet etterpå putter Kristoffer på åpen kasse etter en lur pasning fra Lars. Etter denne scoringen er det stort sett enveiskjøring. Fjerdingby sliter med å få ut ballen fra egen sone og midtveis finner Kristoffer Wasa på motsatt. Han står rolig og setter kula kontrollert nede i hjørnet. Rett før sluttsignalet går presenterer årets nysignering, Jørn, seg for alvor. Først med en ”lobb” og deretter med ett lurt skudd nede i hjørnet.

Oppsummert så var det en meget velfortjent seier til Kubakken. Absolutt alle mann stod på i 60 minutter med knallhard jobbing. Bakerst stod Jostein bra og hadde ett par meget kvalifiserte redninger. Det defensive var trygt og bra, og fremover jobbet vi oss til sjanser, selv om ikke finspillet alltid var på plass. 2. rekka må få skryt for oppfostrende og til tider gnistrende spill. Alt i alt en meget artig kveldskamp og vi gleder oss til fortsettelsen. Fremover er det heldigvis mange matcher å glede seg til.

Matchstat:

0-1 Emil

0-2 Knut (Emil)

1-2

2-2

2-3 Lars

3-3

3-4 Lars (Kristoffer)

3-5 Knut (Emil)

3-6 Emil

3-7 Kristoffer (Lars)

3-8 Wasa (Kristoffer)

3-9 Jørn

3-10 Jørn (Knut)

Utvisning: Ola

 

 

2 Comments on Fjerdingby – Kubakken

  1. Ser ut til at oppskriften ligger i at rekkene scorer to mål av gangen, kanskje vi skal øve litt på det fremover?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.