Hasle Løren – Kubakken

På tirsdag tok Kubakken turen til sin gamle hjemmebane på Løren for å møte den gamle storheten Hasle Løren, i det som skulle bli en utrolig spennende kamp.

Kubakken var forberedt på å møte et sterkt lag med giftige kontringer og gode skudd. Men det var Kubakken som kom best i gang. Ola gikk på et helhjertet løp da Knut førte an langs høyrekanten, og ble servert en perfekt pasning på bakstanga som han styrte kontrollert i kassa. Kubakken vant mange dueller på midten, og Hasle Løren fikk knapt etablert seg i angrep innledningsvis. Espen kjempet inn en ball høyt i banen, og spilte opp Petter som satte 0-2 alene med keeper. Like etter reduserte Hasle Løren på straffe, og litt over halvveis i perioden utlignet de. Knut tok Kubakken opp i ledelsen igjen, da han slang avgårde et skudd fra distanse mens det var trafikk foran mål. Rett før pause utlignet hjemmelaget igjen.

I starten av andre periode fikk Kubakken bra uttelling. Doffen satte to pene skudd i overtall og Lars scoret med et passe hardt skudd fra backposisjon, før Eivind satte et skikkelig slapt skudd etter en lur pasning fra Emil. Midtveis ledet Kubakken dermed 3-7, og hadde kampen i sin hule hånd. Men noen baklengs vil jo alltids komme. Hasle Løren scoret på noen heldige skudd fra trange posisjoner, men fikk også lov til  plukke opp noen veldig enkle baller rett foran Kubakkens mål. Til siste pause sto det 5-7, og 6-7 kom tidlig i tredje periode.  Hasle Løren fikk redusere da dommeren indikerte Kubakkens frislag i egen sone, noe som medførte at laget gikk for å bytte – før dommeren ombestemte seg, og Hasle Løren fikk ta frislaget mens hele Kubakkenlaget var samlet ved vantet. Det er fort gjort å gjøre feil når man angir retning på frislag. Men har man først gjort feil bør man kanskje minimere konsekvensene av feilen, og la forsvarende lag bytte ferdig før angripende lag får lov til å ta frislaget. Da Hasle Løren utlignet med ti minutter igjen av kampen kunne Kubakken skylde seg selv, etter dårlig press på skytter. Tre minutter senere hadde Hasle Løren snudd kampen til 8-7, etter at Kubakken nok en gang ga fra seg ballen i en farlig situasjon i egen sone. De siste minuttene forsøkte Kubakken å kaste alt de hadde i angrep, uten at det ga uttelling.

Det ble et skikkelig surt tap, etter en spennende og morsom kamp. De første to periodene leverte Kubakken til tider eksemplarisk kontringsinnebandy. I tillegg var Doffen heit i overtall. Det kunne fort blitt flere enn sju mål. Men så var det bråstopp, spesielt i forsvar. I kampens første halvdel var det knapt et balltap på egen banehalvdel. Så begynte vi å legge igjen baller og spille farlige pasninger. Da ble det ingen rytme i angrepsspillet, heller, hvor vi ikke klarte å gi hverandre gode alternativer. Så da er ikke Hasle Løren et dårligere lag enn at de takker ja til invitasjonen, putter fem strake og stikker av med seieren. Mange tette oppgjør i årets serie, så det gjelder å være skjerpet hele kampen.

Laget: Jostein, Ola, Lars, Pål, Wasa, Rune, Eivind, Espen, Knut, Petter, Doffen, Emil

0-1: Ola (Knut)

0-2: Petter (Espen)

1-2

2-2

2-3: Knut

3-3

3-4: Doffen (Eivind)

3-5: Lars (Knut)

3-6: Doffen (Lars)

3-7: Eivind (Emil)

4-7

5-7

6-7

7-7

8-7

2 min: Pål, Petter, Lars, Doffen

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.