Holmlia 2 – Kubakken IBK

Etter en hel del fram og tilbake, misforståelser og bortkjøringer stilte Kubakken i Holmliahallen på lørdag formiddag, klare for kamp igjen. Holmlia stilte med kun en innbytter. Selv om Kubakken neppe imponerte noen ble det nok en seier til slutt.

Med to løperrekker og tre backer burde det være en grei sak å spille rundt Holmlia. Men Kubakken slet med å få tempo på ballen i starten av kampen. Pasningene og/ eller mottakene var litt for dårlige til at det ble noe intenst press mot hjemmelagets forsvar. Kampens første mål kom etter nesten 13 minutter. Og det var Holmlia som traff på et heldig langskudd. Rune og Doffen kombinerte i neste bytt, og sistnevnte satte inn utligningen. De siste to minuttene klarte endelig Kubakken å få litt uttelling. Doffen satte inn 1-2 på straffe. Ikke lenge etter forsøkte samme mann å spille en pasning foran mål i knehøyde. Ikke akkurat en kompispasning, men ballen traff en Holmliaspiller og gikk i mål.

Ledelse 1-3 til pause var nesten litt i overkant, selv om Kubakken nok hadde hatt ballen klart mest. I andre periode skulle Kubakken heve seg flere hakk. Og til en viss grad gjorde de det. De første ti minuttene av perioden puttet de fem mål. Deretter gikk mye galt. Holmlia satset på kontringer, noe de lykkes veldig bra med i siste halvdel av andre periode. Oppskriften på fire mål var som følger: Kubakken slurvet i angrep, Holmlia plukket opp ballen mens tre-fire Kubakkenspillere hadde satt seg selv ut av spill, ballen havnet i nota. På tampen scoret Kubakken endelig et mål igjen, da toppscorer Doffen satte inn 5-9.

Firemålsledelse burde holde til seier, selv om Kubakken fortsatt slet med å komme helt opp på sitt vanlige nivå. Men Holmlia begynte å bli slitne, noe som ga Kubakken litt ekstra romslig feilmargin. Kubakken økte ledelsen to ganger, Holmlia reduserte to ganger. Og på tampen rant det inn fem raske mål bak et resignert hjemmelag.

Med noen mål på slutten ble det en komfortabel og grei 7-16-seier til Kubakken. Men det skjedde mye rart underveis. Det er ikke så veldig motiverende å møte lag som ikke har noen ambisjoner om å spille eget spill. Og da kan man forstå at det er lett å slippe seg litt ned. Men det blir ikke noe mer morsomt på den måten… For å heve nivået framover er vi avhengige av litt mer innsats, mye mer presisjon og en god porsjon humør.

 

Backer: Lars – Ola – Pål

Løperrekker: Eivind – Rune – Doffen og Espen – Knut – Wasa

Kubakkens supportere mener laget fortjener wienerbrød. Og det fikk de etter Holmlia-kampen!

Jostein i buret

Målene:

1-0

1-1: Doffen (Rune)

1-2: Doffen

1-3: Selvmål

—-

1-4: Doffen (Rune)

1-5: Wasa (Espen)

1-6: Pål (Eivind)

1-7: Doffen (Eivind) (Kubakkens hundrede mål i årets serie)

1-8: Doffen

2-8

3-8

4-8

5-8

5-9: Doffen (Lars)

—-

5-10: Ola (Wasa)

5-11: Rune (Doffen)

6-11

7-11

7-12: Espen (Rune)

7-13: Selvmål

7-14: Eivind (Doffen)

7-15: Espen (Wasa)

7-16: Espen (Ola)

2 min: Eivind og Wasa (en for laget)

14 Comments on Holmlia 2 – Kubakken IBK

 1. Synes Wasa må ta et oppgjør meg seg selv og spillestilen sin, for nå begynner gutten å pådra seg litt vel mange minutter synes jeg.

 2. Føler meg snytt for noen målgivende pasninger gitt. Doffen får ass. på Pål sitt mål? Mener å huske at jeg serverte Doffen ett til også, men dommere/sekreteriatet har ikke hukommelse eller ork til å føre opp i statistikken.

  Wasa blir kallt inn på teppet i løpet av uka, lukter bot lang vei.

 3. Du skal få den Coach. Du hadde ass på Pål sitt mål.
  Av de to målene som var uassistert (1-2 målet var straffe) så var den ene fra Lars. Husker ikke det andre. Prøver å være ærlig nå….

  Forøvrig grattis med første 2 min i år!

 4. Webmaster venter med å oppdatere statistikken til spillere og trenere har fått gjort opp seg i mellom. Regner også med at Wasa kommer til å krangle på 2-minutteren, men der har han vel en dårlig sak. Vi så alle hvem som satt i fryseboksen!

 5. Jeg hadde en assist på målet Kristoffer scoret via en fyr. Men det er kanskje et av de målene som er registrert som selvmål?

 6. Ok. Så Eivind skal ha ass på 1-6 og Lars på 5-9? Har forresten antatt at sekretariatet byttet om mål og assist på 1-7, for jeg husker vi kommenterte at Doffen satte nr 100 (det sto altså Eivind (Doffen) på kampskjemaet). Stemmer det?

 7. Antok også at det var Wasa som scoret 1-5. Her sto det nr 22 på skjemaet, men det nærmeste vi kommer det nummeret er 20. Kan det stemme, Wasa?

 8. Hvordan jeg kan ha 14 min er en gåte. Jeg har fått en utvisning i år og det var på tiden 59.40 eller noe, ergo jeg har sittet 20 sek utvist. Her mistenker jeg Rykken for enten å ha trikset med tallene eller betalt noen for å gjøre det.
  Alt for å slippe og bli årets sinnataggen fjerde år på rad..Dette bør styret rydde opp i!

 9. Da er jeg fornøyd. Skjønner at jeg ikke kan få alt, tar med en ass og to min, den var etterlengtet for mange tenker jeg. Doffen stjal selvfølgelig mål nr 100:-)

 10. Etter to minutter i boksen skal en ikke se bort fra at Eivind nå kjenner savnet etter flere minutter (det var jo tross alt hans andre hjem en periode), og rett og slett setter inn et rykk nå på tampen av sesongen.

 11. Det som var mitt andre hjem har nå blitt tatt over av romkameratene Wasa og Ola, jeg har blitt kastet ut, men kommer gjerne innom og hilser på.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.