Høybråten og Stovner – Kubakken IBK

På søndag var det klart for seriefinale mellom Høybråten og Stovner IL og Kubakken IBK. Foran kampen hadde lagene like mange poeng på toppen av tabellen, med resten av lagene et godt stykke bak. Begge lagene var tent foran oppgjøret og forventningene var høye. Men etter 60 minutter innebandy var det klart at Kubakken hadde mest disiplin, innsats og vinnervilje.

Planen var å spille disiplinert i forsvar og vente på at anledningen skulle by seg i angrep. HogS spilte som ventet opp fra en baktung formasjon. Dette løste Kubakken glimrende ved å ta ut hver sin motspiller. HogS hadde ballen mest  i laget, men klarte ikke å komme til mange farlige sjanser. Kubakken satte stor fart de gangene de fikk sjansen til å angripe, men klarte heller ikke å få til så mange farlige avslutninger på mål i starten av kampen. Kampen ble stående og vippe. Ikke før 18 minutter var passert kom det første målet. Kubakken hadde frislag i en farlig posisjon. Doffen brant av et skudd som gikk til side for mål. Ballen spratt i vantet og ut igjen på den andre siden av målet. Der sto Eivind klar, og fikk en relativt enkel jobb med å putte ballen i kassa. 0-1 til Kubakken til første pause.

I andre periode begynte Kubakken å bli varme i trøya mens HogS kanskje kjente presset mer når de lå under. Bortelaget tok over stadig mer av spillet. Ballen ble sendt mot mål, og det var milimetre om å gjøre at ledelsen ikke ble øket. Ballen smalt i stengene og trillet langs målstreken. I et overtallsspill gikk ballen godt i laget, men den siste touchen satt ikke helt. Helt mot slutten av perioden fikk Kubakken et velfortjent mål. Ola fikk ballen i backposisjon, og bestemte seg for å kline til. Med trafikk foran mål og god klem i håndleddsskuddet gikk ballen rett i nota.

Med 0-2 før siste periode var det bare å fortsette den gode defensive jobben i 20 minutter til. Tredje periode startet med en utvisning til hvert av lagene. HogS klaget på seg en tominutter i pausen, mens Kubakken fikk utvisning for å ikke ha påført fødselsdato for Knut på kampskjemaet – en forseelse som ikke er å finne i det offisielle regelverket. HogS la inn et ekstra gir mot slutten av kampen, men Kubakken ryddet fortsatt bra unna i forsvar. Det som kom av skudd tok Jostein seg greit av. Dermed holdt Kubakken nullen hele kampen og vant toppoppgjøret 2-0.

Med 3 x 20 minutter herlig innsats og god disiplin hentet Kubakken inn en velfortjent seier og plassen på toppen av tabellen. Den defensive jobben ble løst på ypperlig vis, og framover kunne det med litt mer marginer på vår side fort blitt flere mål. I det hele tatt var Kubakken hakket bedre enn motstanderen i de fleste deler av spillet. Hvis Kubakken klarer å karre til seg minst ett poeng i de to siste kampene vil laget stikke av med førsteplassen i tredjedivisjon avdeling C!

Rekkene:

Ola – Gjermund/ Lars – Eivind – Doffen – Rune

Pål – Ole/ Høvel’n – Espen – Lars/ Wasa – Knut

Målene:

0-1: Eivind (Doffen)

—-

0-2: Ola (Rune)

Utvisninger: Espen og Knut 2 min hver.

10 Comments on Høybråten og Stovner – Kubakken IBK

  1. Gratulerer alle sammen. Gårsdagens kamp var nydelig. Deilig å våkne opp stiv og støl i dag.

  2. Grattis ja! Skikkelig lagseier. Utrolig digg feeling i dag. Sliten, men glad.
    Gleder meg til is også

  3. Kongeseier. Og så vil jeg faktisk berømme Hsil også. De er helt klart det nestbeste laget i divisjonen, og jeg synes de spilte fair innebandy. Ikke noe syting på banen, selvom de er cocky på hjemmesiden

  4. Fantastisk bra innsats i går, gutta! Har sjelden sett Kubakken spille så disiplinert i forsvar. En genistrek av coach, og perfekt utført av spillerne.

  5. Takk for en nærmest perfekt gjennomført kamp! Viktig å suge på karamellen gutter…

  6. Detta var deilig! Rett og slett helt utrolig digg at vi fikk til dette etter 14 dager med oppladning til “krig”. Coach’s taktikk fulgt til punkt og prikke. Takk hele gjengen for smultringen, sjuk defensiv jobbing i 60 minutter 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.