Hui, hvor det går!

Siden sist redaksjonen fikk lagt ut noe har Kubakken spilt fire kamper. Denne sesongen er virkelig tettpakket med jevne og spennende oppgjør. Noen ganger vipper det Kubakkens vei, andre ganger ikke.

Først var det revansjemulighet mot Lyn. Kubakken traff på nesten alt i første periode, og ledet 4-0 til pause. I midtperioden hevet Lyn seg flere hakk, og reduserte til 4-3. Nervene begynte å melde seg, og i starten av tredje periode snudde Lyn kampen og gikk opp i ledelsen med 4-5. Men Kubakken ga seg ikke. Lars banket inn utligningen, før Espen lurte inn en ball mellom bena med ryggen mot mål. Ikke lenge etter utlignet Lyn til 6-6. Helt på tampen la Kubakken bra press på Lyn, også i overtall, men kampen endte uavgjort. Etter en fantastisk førsteperiode var det litt surt å ikke ta alle tre poengene. Samtidig var Lyn raske og bevegelige. Å komme tilbake igjen etter å ha sluppet inn fem strake var sterkt av Kubakken.

Mot Haugerud var Kubakken helt med i kampen, men det var motstanderen som fikk uttellingen. Først da det sto 3-0 på tampen av midtperioden klarte Kubakken å score, da Doffen satte en straffe. Tidlig i tredje periode økte Haugerud til 4-1, før Doffen reduserte igjen etter et brudd på midten. Kubakken presset Haugerud hardt på slutten, men da Jostein forlot buret endte det med 5-2-spikeren i åpen kasse. En fysisk og morsom kamp, hvor Kubakken fikk lite igjen for innsatsen. På slutten hadde Kubakken bra grep på kampen, men endte bare med å skyte keeperen god.

Hjemmekamp på Romsås mot Hasle/ Løren var neste på programmet. Med en drøss sene avbud på grunn av sykdom i familien og biltrøbbel startet Kubakken med kun to innbyttere. Heldigvis kom Eivind mot slutten av første periode. Litt uti andre periode måtte Wasa ut med skade, og vi var nede på to innbyttere igjen. Men for en innsats gutta leverte! Defensivt ble ballsikre H/L-spillere skjermet ut mot vantene og baller ble vunnet over hele banen. Men offensivt var det ikke mye krefter til å dominere spillet. Da er man avhengige av noen effektive angrep. Og der ble det levert. Først føyset Emil det som så ut som en håpløs ball i retning av en ensom Petter. Og han dasket til og satte 1-0. I andre periode sendte Wasa en lang, høy ball til Emil på løp. Og igjen ble det levert ett touch og scoring! H/L ble stadig mer frustrerte og innbitte. Først etter 50 minutter fikk de lurt et skudd inn bak en dekket Jostein. Og da kom det jammen ett mål til 18 sekunder senere. Var det ketchupeffekt, tomt for krefter og klart for full sprekk? Neida. Kubakken gitt rett i angrep på en kontring, og Espen prikket ballen i krysset. Så kranglet Emil inn en retur etter Eivinds lure distanseskudd. Nå var H/L-spillerne helt fra seg av frustrasjon. Da de i tillegg fikk en halvtvilsom utvisning klikket det helt, og Kubakken fikk spille 5 mot 3. Eivind satte opp Rune, som klinket kula i mål fra høyrekanten. I 5 mot 4 fungerte nøyaktig samme trekk, og Rune satte 6-2. For en deilig seier! Med 2,5 innbyttere måtte Kubakken spille på disiplin og innsats. Og det er vi gode på. Da kampen sto og vippet var det knallsterkt å trosse slitne bein, bare banke på og virkelig punktere kampen.

Så var det duket for bortekamp mot serieleder Tunet. Her var det bare å forberede seg på nok en knallhard defensiv jobb med full disiplin og innsats. Det måtte en utvisning til for at Tunet skulle finne en åpning i muren av Kubakkenspillere. Fra backposisjon ble ballen satt kontant i krysset etter åtte minutter med god jobbing i forsvar. Så begynte Kubakken å få sving på angrepsspillet også. Mads rundet keeper på iskaldt vis og satte utligningen. Så satte Eivind 1-2 etter at Tunets mål hadde blitt pepret med skudd gjennom et helt bytt. Tidlig i andre periode økte Doffen til 1-3. Det begynte å glippe litt i markeringen hos Kubakken, og Tunet benyttet anledningen til å redusere. Men jaggu kom ikke Kubakken tilbake igjen, da Eivind satte kula i nota fra en marginal vinkel. Tunet reduserte ledelsen til 3-4 før siste pause. Utligningen satt direkte fra dropp i sisteperioden. Og få sekunder senere var Tunet oppe i ledelsen igjen, med 5-4. Men Kubakken ga seg ikke. Mads plukket opp en ball på midten, trampet inn mot mål og satte kula kontrollert inne ved stanga. Men igjen ble Kubakken straffet i undertall, og Tunet satte 6-5 – et resultat som sto seg til slutt. Nok en tett og fantastisk morsom kamp. Kubakken leverte eksemplarisk defensiv jobb i halve kampen. Så begynte det å bli litt mye rot i markeringene og tap av baller i farlige situasjoner. Da mistet vi grepet på kampen, og Tunet kunne utnytte feilene. Førsterekka leverte herlig offensiv innebandy og scoret fem nydelige mål. Andrerekka hadde også sine sjanser, men klarte ikke å få uttelling. Litt surt å ikke få med seg et poeng mot serielederen etter en slik kamp. Gøy å se at Kubakken fortsatt kan være helt med i en slik kamp.

Lyn 2 – Kubakken IBK

Jostein, Espen, Rune, Ola, Emil, Lars, Wasa, Doffen, Mads

0-1: Doffen

0-2: Selvmål

0-3: Ola (Espen)

0-4: Doffen (Emil)

1-4

2-4

3-4

4-4

5-4

5-5: Lars

5-6: Espen (Mads)

6-6

2 min: Lars

Haugerud IF – Kubakken IBK

Jostein, Espen, Lars, Pål, Emil, Doffen, Eivind, Wasa, Petter

1-0

2-0

3-0

3-1: Doffen

4-1

4-2: Doffen (Espen)

5-2

2 min: Eivind, Pål

Kubakken IBK – Hasle/ Løren

Jostein, Espen, Rune, Eivind, Doffen, Petter, Emil, Pål, Wasa

1-0: Petter (Emil)

2-0: Emil (Wasa)

2-1

2-2

3-2: Espen (Doffen)

4-2: Emil (Eivind)

5-2: Rune (Eivind)

6-2: Rune (Eivind)

Tunet IBK 3 – Kubakken IBK

Jostein, Espen, Knut, Pål, Emil, Petter, Eivind, Ola, Lars, Doffen, Mads

1-0

1-1: Mads (Doffen)

1-2: Eivind (Doffen)

1-3: Doffen (Mads)

2-3

2-4: Eivind (Doffen)

3-4

4-4

5-4

5-5: Mads (Ola)

6-5

2 min: Ola, Lars

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.