Innspurten

Den ordinære sesongen skulle avsluttes denne helga, med bortekamp mot Krona på fredag og hjemmekamp mot Korsvoll 2 på søndag. Med minst ett poeng i disse kampene ville Kubakken vinne tredjedivisjons avdeling C. Med god innsats og tidvis nydelig innebandy gikk det veien allerede på fredagskvelden. Dermed ble det en herlig feiring på kvelden, og en leken seiersrunde på søndag.

Krona stilte det som så ut som et sterkt lag på hjemmebane på fredagskvelden. Laget trengte sårt poeng for å unngå nedrykk, og tenningen var det ingen ting å si på for noen av lagene. Første periode ble jevn og spennende. Doffen og Ole scoret, men Krona fikk inn to utligninger. I andre periode skrudde Kubakken opp tempoet et hakk, og med en god defensiv jobb i tillegg ble perioden vunnet 3-0. Før siste periode kjentes det ut som dette skulle gå veien for de grønn-hvite. Spillet fortsatte i et godt spor, men perioden ble innledet med en utrolig trist nedtur. Ole, som for kort tid siden gjorde comeback etter en lei akillesskade, var uheldig nok til å ryke den andre akillessenen! En ekstremt lei utgang for mannen som hadde jobbet hardt for å komme tilbake på innnebandybanen. Nå blir det operasjon og en ny rekonvalesensperiode. God bedring og lykke til Ole!

Selv uten Ole på banen klarte Kubakken å beholde roen. Krona klarte å score to, men Kubakken var enda hvassere og puttet tre mål. Dermed ble det 8-4-seier, og seriegullet var i lomma! Festen startet umiddelbart på banen, fortsatte i garderoben, i bilen hjem, hos Jostein, på byen og på nachspiel til en gang utpå morgenkvisten. En herlig fortjent fest!

På søndag skulle man avslutte med stil ved å spille en god kamp mot Korsvoll 2. Muligens satt gullfesten fortsatt i, for oppvarmingen borget ikke bra. Men da det viste seg at Korsvoll stilte med seks spillere var vel ikke faren stor for at det skulle bli tap. Og det ble det heller ikke. Selv om det ikke var noen stor kamp hadde ikke bortelaget mye å stille opp med gjennom 60 minutter med innebandy. Etter hvert rant målene inn bak et resignert Korsvoll-lag, og Kubakken benyttet anledningen til å pynte på målforskjellen. Til slutt sto det 20-6 på tavla.

Etter opprykket fra fjerdedivisjon har Kubakken levert en fantastisk sesong, og avslutter den ordinære sesongen med 24 poeng, 111 scorede mål og en klar førsteplass. Det er intet mindre enn imponerende. Suksessen må tilskrives en enormt god lagmoral og innsats fra samtlige spillere. I tillegg er det noen spillere som virkelig har tatt ansvar og dratt en ekstra liten del av lasset. Ser man på målprotokollen er det klart hvem det her er snakk om. Samtidig må man berømme spillerne som plukket opp innebandykølla for første gang da Kubakken ble gjenreist for tre år siden. Alle har vist en enorm framgang og vilje til å lære. Alle har blødd for drakta når det har vært nødvendig. Og da må vi også trekke fram Ole, den stødige, men uheldige spilleren som nok en gang må ta seg en ufrivillig pause fra innebandyen. Vi håper du klarer å komme tilbake nok en gang, Ole!

Gratulerer med en fantastisk sesong, alle gutta!

Krona IBK – Kubakken IBK 4 – 8

Rekkene:

Ola – Gjermund/ Vegard – Eivind – Doffen – Rune

Pål – Høvel’n/ Lars – Espen – Ole/ Trond – Wasa

Målene:

0-1: Doffen (Rune)

1-1

1-2: Ole (Espen)

2-2

—-

2-3: Eivind (Doffen)

2-4: Doffen (Ola)

2-5: Doffen (Rune)

—-

3-5

3-6: Rune

4-6

4-7: Rune (Lars)

4-8: Doffen (Eivind)

Kubakken IBK – Korsvoll 20 – 6

Rekkene:

Ola – Gjermund – Eivind – Doffen – Rune /Wasa

Pål – Vegard – Knut/ Espen – Lars – Wasa

Målene:

1-0: Doffen (Eivind)

2-0: Selvmål

3-0: Rune (Doffen)

4-0: Lars (Wasa)

4-1

5-1: Eivind

—–

5-2

6-2: Lars (Doffen)

7-2: Doffen (Eivind)

8-2: Doffen (Ola)

9-2: Eivind (Doffen)

10-2: Knut (Espen)

10-3

11-3: Doffen

12-3: Knut

12-4

—–

12-5

13-5: Lars

13-6

14-6: Wasa (Ola)

15-6: Eivind (Wasa)

16-6: Doffen (Lars)

17-6: Doffen (Ola) (i undertall 3 mot 5)

18-6: Doffen (Espen) (i undertall 4 mot 5)

19-6: Rune (i undertall 4 mot 5)

20-6: Eivind (Wasa)

Utvisninger: Doffen, Lars, Pål 2 min, Eivind 4 min

15 Comments on Innspurten

 1. Deilig. Nå er det bare serievinnerhelgen igjen, og så blir det vel et par ukers ferie før oppkjøringen mot 2.div starter.

 2. Den skal jeg rekke med god margin. Fy faen for et år dere har hatt ass, konge å avslutte sesongen med 2 enkle seiere. Godt jobba folkens.

 3. kjett! Det har vært en knall helg. Eneste skår i gleden var deg Ole. Du får ha god bedring!! Håper du kommer tilbake!

 4. Jævlig kjedelig Ole. Men vi kan jo prøve å se positivt på det:

  NÅ er der det ikke flere akillessener å ryke.

 5. for et herlig lag! det er helt utrolig hva vi har fått til. Gleder meg til mesterliga og oppkjøring mot 2. div. det blir opp i bringa. God bedring, Ole! Håper du snart er tilbake.

 6. God bedring Ole, utrolig trist. Vi vil ha deg tilbake neste år, stå på!

  For en helg! Gode kamper, godt med alkohol, seriemestere og opprykk. Har lagt inn statistikken, og phuh, her var det mye poeng å holde styr på!

  Videre har jeg lagt inn kampene for “Champions League”, blir en frekk helg i fortet vårt etter påske.

  Og en liten godbit for podkasterne: Link til videopodkasten vår i høyremenyen, last ned alt av filmer rett i iTunes (funker ikke linken, så limer du den inn i “Avansert -> Abonner på podcast” i iTunes).

 7. God bedring Ole, satser på nok et herlig comeback om et par mnd.
  For en venvittig helg! Bare 4-5 timer til trening. Er hallen ledig fra 19.30?

 8. Espen er vel faktisk også den som har vært sintest. Ikke akkurat ein gla gut da han gikk i garderoben etter en horibel dommeravgjørelse i kampen mot OBV.

 9. Konkluderer med at rett lag rykket opp, rett mann ble poengkonge og at rett mann ble årets sinnataggen!

 10. Gratulerer gutta! Utrolig imponerende det dere har fått til i år!
  Ole, snakker om uflaks… God bedring.
  Utrolig hva en gjeng halvgamle avdanka Hamarsinger kan få til ; )
  Lykke til i 2. div.

 11. De sier at det laget som vinner flest dropper/tekninger vinner kampen. Akkurat det har vi motbevist i år. I går vant vi vel en tekning..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.