Korsvoll 2 – Kubakken IBK

Sesongens tredje kamp var mot gamle kjente i Korsvoll. De har rekruttert en del nye spillere siden sist, og stiller i år med et forbedret andrelag. Likevel burde dette være motstand Kubakken kunne matche bra.

Kampen startet noe nervøst og usikkert fra begge lag. Tempoet var ikke avskrekkende høyt, og Kubakken hadde stort sett kontroll hjemover. Likevel var det korsvoll som tok ledelsen, da de brøt en pasning etter 11 minutter. Kubakken svarte i neste bytt. Eivind fikk med keeper og forsvar på en bevegelse før han la en lur pasning fra bak mål, som Doffen ekspederte i kassa med et passe bra sleivtreff. Rett før pause leverte andrerekka et fint angrep. Ballen gikk fra mann til mann og det var gode bevegelser. Det førte til at Peter plutselig sto på blank kasse og kunne daske inn 1-2.

Tidlig i andre periode fikk Korsvoll lurt inn utligningen via kjøkkenveien. Så tok Kubakken over kampen. Ballen var stort sett på Korsvolls halvdel og Kubakken vant dueller over hele banen. Men det ga ikke noen uttelling. I stedet var det Korsvoll som gikk opp i ledelsen, etter en kontring. Så økte de ledelsen med et skudd som gikk via et bein og i mål.

Før siste periode ledet Korsvoll noe ufortjent 4-2. Kubakken malte på og sto for de fleste angrepene og avslutningene. Dessverre gikk skuddene enten i en forsvarer, rett i brystet på keeper eller godt over mål. Til slutt klarte likevel Knut å jobbe inn reduseringen til 4-3. Men dette var ikke dagen for uttelling i angrep. Og som det ofte skjer kommer det da heller mål i den andre enden. Noen svake dueller på midtbanen, og plutselig var det nok en kontring imot og 5-3. Kubakken leverte en siste innspurt, men den ga heller ikke resultater.

Etter en kamp med mye bra angreps- og duellspill var det surt å ikke få poeng. Det hjelper lite med bra pasninger og taklinger når vi ikke klarer å få kvalitetsavslutninger på mål. Men vi kan jo ta med oss at vi hadde bedre bevegelse og samspill enn på lenge. Satser på bedre kvalitet også i de siste trekkene foran mål til neste gang.

Laget: Jostein, Ola, Lars, Høvel’n, Jørn, Wasa, Eivind, Doffen, Knut, Espen, Emil, Petter

1-0

1-1: Doffen (Eivind)

1-2: Petter (Espen)

2-2

3-2

4-2

4-3: Knut (Doffen)

5-3

2 min: Wasa

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.