Korsvoll IBK 2 – Kubakken IBK

Før siste kamp før juleferien hadde Kubakken enda ikke tapt en kamp i tredjedivisjon. Siste lag som kunne gjøre noe med dette før serien var halvspilt var Korsvoll 2.

Korsvoll stilte  ikke spesielt mannsterke, og halve laget hadde nettopp spilt kamp for førstelaget. Det tilsa at det var ålreite innebandyspillere, men også at de ikke skulle ha så mye mer sprut i beina. Likevel var det Korsvoll som fikk sette tempoet utover i første periode. Tekniske Korsvollspillere fikk gjøre som de ville, og Kubakken var ofte på etterskudd. Så og si alle baller som spratt eller på annet vis var åpne for duell ble vunnet av Korsvoll. Etter 6:37 tok de en fortjent ledelse. Kubakken svarte med en rask utligning, men det var Korsvoll som fikk styre mesteparten av perioden. Like før perioden var slutt jobbet Knut inn et deilig mål som fikk hevet humøret noe før den første pausen. Kubakken lå under 4-2.

I pausen lot coach spillerne få høre akkurat hva han mente om innsatsen så langt. Alle var enige om hvor pinlig det var at et Korsvoll-lag hvor halvparten av spillerne hadde en kamp i beina skulle pisse på Kubakken på denne måten. Tidlig i andre periode fikk Korsvoll en utvisning. I overtallet gikk ballen godt i laget, men det ble ikke mål av det. I stedet snappet den utviste spilleren ballen i det han kom på banen igjen, og han satte 5-2-målet alene med Jostein. Dette så virkelig ikke bra ut. Men Kubakken jobbet tålmodig videre, og forsøkte å heve kvaliteten noen hakk. I takt med at Korsvoll-spillerne ble stadig mer slitne tok Kubakken over kampen. Knut kjempet inn et mål, og Doffen knallet inn et skudd i overtall, før samme mann fikk satt utligningen tre minutter før perioden var over.

Dermed var det utrolig spennende før siste periode. Kubakken kunne senke skuldrene noe allerede 13 sekunder ut i perioden, da Doffen dasket inn en ball på tennisen. Korsvoll hadde lite å by på, og spørsmålet var etter hvert hvor mange mål Kubakken skulle klare å score, og om Korsvoll skulle klare å kontre inn noen trøstemål. Med sju minutter igjen av kampen hadde Kubakken snudd 5-2 til 5-9. På slutten fikk hjemmelaget kranglet inn et par reduseringer, før Knut avsluttet kampen med å dra ut keeper og sette  den siste spikeren i Korsvollkista til 7-10.

Kubakken viste en utrolig tålmodighet i denne kampen. Første periode var forsvarsspillet ikke helt på topp, og med litt utur i tillegg lå de under med tre mål midtveis i kampen. Likevel jobbet gutta på uten å stresse, holdt hodet kaldt og fant etter hvert tilbake til sitt eget spill. Og når Kubakkken spilte ball hang ikke Korsvoll med i svingene. Det var rett og slett en kjempeprestasjon å snu kampen på den måten. Med denne seieren har Kubakken møtt samtlige lag i tredjedivisjon avd. C uten å tape en eneste kamp. Dette er en fantastisk fin prestasjon som alle bør være stolte av. Laget har utviklet seg enormt dette året, både som enkeltspillere og som kollektiv. Nok en gang var det lagjobben som sikret seieren. Nå kan alle ta seg en velfortjent juleferie, før vi møtes igjen til glad-turnering tredje juledag.

God jul, alle sammen!

Rekkene:

Ola – Vegard/ Gjermund – Eivind – Doffen – Wasa

Pål – Atle/ Gjermund – Espen – Lars – Knut

Målene:

1-0

1-1: Doffen

2-1

3-1

4-1

4-2: Knut (Lars)

—-

5-2

5-3: Knut (Eivind)

5-4: Doffen (Eivind)

5-5: Doffen (Ola)

—–

5-6: Doffen (Wasa)

5-7: Wasa (Eivind)

5-8: Knut (Lars) (i undertall!)

5-9: Eivind (Doffen)

6-9

7-9

7-10: Knut (Lars)

2 min: Wasa

2 Comments on Korsvoll IBK 2 – Kubakken IBK

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.