Korsvoll – Kubakken IBK

Søndag var det klart for sesongens første kveldsmatch for Kubakken. Motstanderen var Korsvoll som rykket ned til 2. divisjon i fjor. Spenningen var derfor stor på hva slags lag vi kom til å møte. Men som Lars sa det så pent, innsats slår talent.
Selv om det kom inn noen avbud før match, mønstret vi to forwardrekker og 3 backer.

1. periode startet hektisk for oss. Korsvoll brukte ikke mange byttene på å koble grepet. Tempoet på løp og ball var høyere enn hva vi har vært vant til på lenge. Takket være Jostein og en bra innsats bakover ble store sjanser avverget.  Etter å ha brukt en halv periode på å se på begynte vi å få til litt mer fremover. Ett par store sjanser ble skapt og etter 18 min fikk vi innslag i offensiv sone. Petter dro på seg store deler av forsvaret, noe som gjorde det mulig for Knut å sette Wasa på blank med årets pasning. Wasa gjorde ingen feil og vi kunne, noe flatterende, gå til pause med 1-0 ledelse.

2 min ut i andre periode utlignet Korsvoll etter ett bra skudd. Kampen fortsatte med Korsvoll press, samtidig som Kubakken viste seg giftige på overganger. Flere store sjanser ble brent, der vi normalt setter’n. Etter hvert begynte tempoet å kjennes og vi løste ting noe vanskelig både bakover og fremover. Korsvoll koblet grepet og puttet 3 kasser før perioden er over.

15 sekunder ut i 3 periode setter Kristoffer inn redusering etter kanskje kampens klareste slag. Noe overrasket setter toppscorer’n inn 4-2 opp i netttaket. Dette tenner håpet i slitne kuer. Vi prøver å mobilisere til en sluttspurt, men Korsvoll setter kjapt stopper for dette. På 10 minutter går de fra 4-2 til 9-2. De siste 5 min blir noe Hawaii, noe vi mestrer best. Eivind viser styrke, finter bort ett par korsvoll spillere før han setter Pål opp på blank. Han setter den utagbart i hjørnet. 2 minutter etterpå får vi overtall etter gjentagende slag. Korsvoll presser oss høyt, men ett par kjappe pasninger og ett lavt skudd på mål gjør at Pål putter returen og blir dagens tomålscorer for Kubakken.

Alt i alt en artig kamp å spille. Talent slo innsats denne gangen. Korvoll var hakket bedre enn oss, både tempomessig, teknisk og taktisk. De skaper mange sjanser, samtidig som de også skyter bra fra distanse. Vi spiller ganske bra i offensiv sone når vi får ballen opp der. Vi får satt til tider bra trykk og da skaper vi sjanser som vi normalt setter. Positivt var det også at vi hadde to rekker som skapte mye fremover. Bakover var det varierende. Jostein står glimrende hele matchen. Dessverre får han ikke alltid den hjelpen han trenger. Vi glipper litt i markeringene når vi blir slitne, samtidig som vi også spiller oss i trøbbel med å være litt for kreative i pasningsvalget. Kubakken vil også rette en stor takk til tilskueren som møtte opp.

Laget:
Backer: Lars, Frode, Pål
1 rekke: Rune – Eivind – Kristoffer
2 rekke: Wasa – Knut – Petter

Mål:
0-1 Wasa (Knut)
1-1
1-2
1-3
1-4
2-4 Kristoffer (Rune)
2-5
2-6
2-7
2-8
2-9
3-9 Pål (Eivind)
4-9 Pål (Kristoffer)

 

1 Comment on Korsvoll – Kubakken IBK

  1. Nå står ikke væla til påske! Wasa og 2xPål!? Bra jobba, gutta. Regner med dette er starten på noe stort. Gleder meg til kamp om ei uke. Kommer direkte fra Vietnam til Bjølsenhallen! (Heldigvis har klubbkassa sørget for at jeg kan fly business class, så jeg satser på å være godt uthvilt.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.