Krona – Kubakken IBK 2-1

Krona – Kubakken 2-1(0-0, 1-0, 1-1)

Søndag 14 okt var det klart for match igjen. Etter rapportene fra spionene våre, ville Krona være en av opprykkskandidatene i år. Dessverre måtte vi stille med redusert mannskap pga skader og andre helgeaktiviteter.
1 periode starter bra. Litt avventende fra begge lag i starten, men tempoet er høyt og innsatsen bra. Etter hvert begynner begge lag å skape mer og mer. Krona er nok laget som er nærmest scoring, men perioden ender målløst.
Perioden inneholdt mye dueller og halvsjanser, men innsatsen vil vel huskes best i etterkant.

2 Periode skjer det mer. Etter noen minutter kommer kampens klareste forseelse. Vegard tar likegodt hopp og nikk i samme bevegelse, noe som hadde skapt applaus på viking stadion, men her blir det belønnet med 2 min. Når Krona skal ta frislaget sitter vi for nærme – mener i hvert fall dagens, litt ujevne, dommer. Dermed blir det spill 5-3 i to minutter. Dette utnytter Krona etter hvert og de går opp i 1-0. Ikke så mye å gjøre med den scoringen.

3 Periode starter som de to første. Innsats og dueller. Vi kommer oss litt mer frem på banen og spesielt 2. rekken får inn spillet mer og mer. Eivind, Trond, Ole og Espen rullerer, og samspillet sitter bedre og bedre. Vi får noen brukbare overganger, men det blir bare med nesten. Midt i perioden kjører Krona en overgang og i duellen som følger blåser dommer for straffe. Noe merkelig, da det virket som en klar duell med kamp om ballen. Krona scorer sikkert på straffen. Etter dette tar vi mer og mer over. Vi begynner å trykke, samtidig som Krona tar mindre og mindre sjanser fremover. Etter 16 min prikker Ole inn reduseringen etter fin pasning fra Espen. Vi kjører på mot slutten, men dessverre resulterer det ikke i noe.

Alt i alt en bra gjennomført kamp. Innsatsen stod til tusen og defensivt var vi meget bra. Det å slippe inn 2 mål mot Krona er veldig bra, begge målene kom også i situasjoner man ikke kan klandres for (straffe og undertall) – det å score 1 er kanskje ikke like bra…
Bør trene mer på skudd, trenger å få ballen på mål. Det som er positivt er at oppspillene satt veldig bra i perioder. Samspillet mellom pasning og løp satt, og vi fikk noen fine overganger på dette. Ola bør også få ros. Sto meget bra og reddet oss fra mange baklengs. Hadde flere kvalifiserte redninger som var verdt inngangspengene alene. Akkurat som Ivar Rønningen er mannen best når han ikke tenker, og han har utviklet en utrolig effektiv teknikk inspirert av fugleriket og synkronsvømming. Flaksing med ben og armer i mer eller mindre kontrollerte bevegelser stoppet i hvert fall de fleste av Kronas forsøk denne søndagen. Ikke bare reddet han skudd, men han strødde salt i Krona-såret ved å trikse ballen på låret mens han lå på målstreken! Intet mindre enn imponerende av en keeper med to kamper på baken!

Dagens rekker:

Høvelen – Vegard – Jostein/Gjermund – Knut – Kristoffer
Lars – Hans – Trond – Espen – Eivind

Dagens helt: Ola
Dagens Keeper: Ola
Dagens Back: Hans
Dagens Forward/Innsats: Espen
Dagens Waterboy: Rune
Dagens publikum: Kubakken WAGs

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.