Kubakken – Bygdøy Monolitten 4-3

Kubakken – Bygdøy Monolitten 4-3(1-2, 1-1, 2-0)

Søndag 21. oktober var det klart for match igjen, tidlig start denne dagen med kampstart 10.30. Heldigvis hadde flesteparten tatt oppvarmingen til matchen på fredag, med Balkanrytmer og quickstep.

1 Periode starter fomlende. Frem og tilbake, men det er Bygdøy Monolitten som tar tak i kampen. De får lov til å etablere seg i vår sone og vi kommer bare sporadisk opp på kontringer. De får en del skudd på mål, men keeper Ola ordner opp.
Kaptein Høvelen tar plutselig ballen i egne hender og finter stort sett alle på banen før han legger ballen sikkert i nettet. 1-0, noe som virker litt ufortjent. Bygdøy svarer etterhvert og til pause står det 2-1.
Konklusjonen etter perioden er at vi absolutt ikke har våknet enda. Gløden fra Kronamatchen er borte, samtidig som vi sliter voldsomt offensivt både med oppspill, pasningskvalitet og skudd.

2 periode er stort sett helt lik som første. Bygdøy Monolitten får spille akkurat slik de vil, presser høyt og setter spillet på vår banehalvdel. Svært få overganger lykkes. Samtidig går vi lite inn i duellspillet og lar de tekniske ungfolene utfolde seg. Perioden ender heldigvis bare med en baklengs + velplassert frislag fra Ole fremover.

3 Periode starter med en helt annen glød. Vi begynner å spille oss varme, samtidig som temperaturen i matchen begynner å ta seg opp. Vi vinner duellene, samtidig som vi begynner å skape en del sjanser. Midt i perioden får vi frislag. Kristoffer skyter og etter sånn ca 5 sekunder klarer keeperen å fomle den i mål. Dette gir ekstra glød og nå lever matchen. Det begynner å bli litt ampert, noe vi utnytter til vår fordel. Tilslutt blir det Kaptein Høvelen som viser seg frem igjen. Klinker ballen i krysset og elleville jubelscener utspiller seg på banen. Ror det hele i land det siste minuttet.

Matchen sett under ett var vi nok heldige som fikk med oss to poeng. Rodde det hele i land i sluttminuttene ved hjelp av rutinen. Samtidig bør det være en tankevekker at vi bruker 40 min på å komme inn i matchen. Heldigvis var vi ikke lenger bak enn 3-1 i andre perioden. Noe ruskete backspill til tider, der vi selger oss og skaper sjanser og mål for motstanderen. Forover var det ganske dårlig, likevel fikk vi noen store sjanser som vi ikke tar vare på. Dette var en match de rutinerte karene på laget burde tatt tak lenge før. Vi får ta det som en lærepenge og neste kamp må vi være med fra første minutt.

Dagens Keeper: Ola
Dagens Back: Høvelen
Dagens Lirare: Høvelen
Dagens Forward: Knut
Dagens Hissigpropp: Knut
Dagens Tilskuer: Marit
Dagens Snik: Eivind
Dagens Dommer: Ingen

Må også legge inn matchfakta siden kampskjemaet var fullt av feil.

1-0: Høvelen – Vegard
3-2: Ole – Knut
3-3: Kristoffer – Eivind
4-3: Høvelen – Kristoffer.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.