Kubakken – Bærums Verk

Lørdag 30 nov. var målet at kubakken skulle ta sin første seier for sesongen. Etter å ha tapt to strake matcher med ett mål var revansjelysten stor og motstanderen var i utgangspunktet overkommelig. Vi kjente igjen noen spillere fra våre matcher mot tidligere Krona.

Taktikken før matchen var å ligge lavt slik vi hadde gjort det bra i forrige match mot Sagene. Noe som vi også gjør i starten.
BV triller ball og vi venter på våre muligheter. Samtidig gjør vi ett par gode bytt der vi får holde på ball i angrepssonen og skaper ett godt trykk.
Etter dette virker det som futten går ut av Kubakken beina og BV tar mer og mer over. De begynner å skape farligheter og etter hvert blir vi liggende veldig lave. Kontringene sitter ikke og oppspillene går stort sett ut av banen. Tilslutt pådrar vi oss en straffe etter at Lars klarerer en ball med høy kølle rett foran mål. Straffen blir satt i stanga, men i det påfølgende powerplayet klarer vi ikke å holde unna lenger. BV går fortjent opp i 1-0 ledelse.

I pausa blir vi enige om at vi må bli mer presise, kjempe mer og komme oss i angrep. Peptalken ser ut til å fungere. Etter 2 minutter får Wasa tilslutt ballen etter ett bra press foran målet og han er klinisk i sin avslutning. 1-1 og vi øyner håp om flere mål. Vi presser på, men det er BV som skaper sjansene. De får kontre gang på gang i overtall mot våre backer og det er bare stolpene og en meget god Jostein som hindrer baklengs.  Den ene redningen er en skikkelig youtube redning der han klarer å få hånden på en umulig ball som avsluttes fra 1 meter etter en tversover.
Tilslutt får BV lurt inn 1-2 og dette skal utløse en skikkelig ketchupeffekt. På 56 sekunder putter de 4 baller bak Jostein og Kubakken tar timeout. Noe som heldigvis roer ned matchen og vi får en viktig redusering fra Wasa rett før pause.  Han mottar en ball foran mål, venter og setter den knallhardt opp i nettaket. Nydelig scoring.

Alt i alt en skikkelig møkkaperdiode der vi skal være glad for at vi bare taper den 1-4.

I 3. periode bestemmer vi oss for å presse høyt. Ola putter etter 1 minutt etter en fin pasning fra Eivind og 3 minutter etterpå setter Wasa sitt hatrick for dagen etter ett frislag og stillingen er 4-5.
Nå kjører vi matchen totalt og BV pådrar seg en tominutter etter slag. Vi skaper farligheter og BV virker slitne. Likevel får de servert ett mål midtveis ut i perioden og det står 4-6. Noen minutter etterpå setter Rune 5-6 fra avstand og det blir noen dramatiske sluttminutter. Vi presser på, men BV har nervene under kontroll og klarer å holde ut.

Alt i alt en skikkelig drittmatch fra vår side. Vi spiller to elendige perioder der vi lar BV gjøre akkurat hva de er gode på. De får lov til å spille ball uten noe særlig press, og da er de livsfarlige.
Siste periode viser vi hva vi er gode for, men dessverre så mobiliserte vi litt for seint. Muligens skulle vi ha satt høyt press tidligere i matchen?
Uansett surt med nok ett tap med ett mål….

 

Matchfakta:
0-1
1-1 Wasa (Kristoffer)
1-2
1-3
1-4
1-5
2-5 Wasa(Kristoffer)
3-5 Ola (Eivind)
4-5 Wasa (Rune)
4-6
5-6 Rune(Eivind)

Utvisninger: Lars, Espen, Ola

 

4 Comments on Kubakken – Bærums Verk

  1. Tror dette må være første gang min backpartner scorer, og da blir det jaggu tre tette. Kanskje dette lokker Gjermund til et come back?

  2. Er først og fremst kroppsduellene med Wasa på trening jeg savner, men med sånn målteft kan det jo nesten virke som Wasa endelig har funnet sin hylle? Satser uansett på snarlig comeback; her må gjennomsnittsalderen ned, pusehåndtakandelen opp, og det må det tettes igjen bakover. Hvis ikke må treneren gå, det er helt sikkert!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.