Kubakken er tilbake

Siden sist har Kubakken spilt hele fire kamper. Etter en tøff periode med laber poengfangst har det nå blitt en del uttelling, og det ligger an til en spennende avslutning på sesongen.

Årets første kamp ble spilt mot Ull/Kisa. Redaksjonen var ikke med på denne, så det er lite detaljer å komme med. Ryktene sier at matchens høydepunkter var målene til Høvel’n. Det var spenning til midtveis i siste periode, men på slutten punkterte Ull/Kisa kampen med tre mål. Det endte 7-9.

Neste motstander var andrelaget til Korsvoll. Det startet skikkelig trått, med 0-2 i første periode. Mads satte reduseringen tidlig i andre periode, men Korsvoll svarte med å kontre inn 1-3. I siste periode løsnet det skikkelig for Kubakken. Rune satte opp Espen i en god posisjon til å sette inn 2-3. Korsvoll økte umiddelbart til 2-4. Emil kunne dytte nok en redusering inn i åpen kasse etter pent spill og fin assist fra Mads. Ola sto for utligningen, før Korsvoll fikset Kubakkens ledermål med et helt upresset selvmål. Mads satte et siste mål og sikret Kubakken en sliteseier etter en god siste periode.

Kveldskamp mot serietoer Ellingsrud var neste utfordring. Det ble en litt rotete og veldig spennende kamp. Kubakken slet med å finne hver sin mann, og flere mål ble trillet inn bak et utspilt forsvar. Da det sto 4-1 i starten av andre periode så det ganske mørkt ut. Men Kubakken ga seg ikke. Espen kranglet inn 4-2, før Doffen satte en iskald straffe. I spill fire mot fire puttet samme mann utligningen. For en deilig snuoperasjon i løpet av fem minutter! Men så glapp det i disiplinen igjen, og Ellingsrud kontret seg tilbake i ledelsen. Men Kubakken kom tilbake igjen. I løpet av midtperiodens siste minutt gikk Kubakken opp i ledelsen: Først dasket Emil inn en utrolig backhand-tennis fra midtbanen – via baken til Høvel’n foran mål. Rett fra droppen trampet Pål opp i angrep, og nektet å gi seg før han hadde banket kula i mål på fjerde forsøk. Deilig å snu fra 4-1 til 5-6. Kunne det holde helt ut? Ellingsrud svarte med utligning til 6-6 tidlig i sisteperioden. Kubakken red av en utvisning, før hjemmelaget gikk opp i ledelsen igjen. Doffen satte et pent skudd fra høyrekanten, og det var likt igjen. Nok en glipp i forsvar førte til at Ellingsrud kunne gå opp i ledelsen enda en gang. I overtall klinte Lars inn kampens sjette utligning. De siste ni minuttene bølget spillet fram og tilbake. Kampen kunne vippet begge veier, men det ble poengdeling og 8-8 til slutt. En herlig oppvisning i lagmoral og kjemping! Det står respekt av å hente inn Ellingsruds ledelse gang på gang. Mange målene var av den mindre pene knokkel-typen, med de smaker ikke noe mindre godt av den grunn. Med litt mer ryddig forsvarsspill kunne det blitt seier.

Til slutt var det bortekamp mot tabelljumbo OSI på Bjølsen. Dette var en kamp Kubakken ikke hadde råd til å tape. Det første målet kom i andre bytt. Espen plukket opp en ball på midtbanen, dro en tunnel på siste back og satte ballen inne ved stanga. Eivind kjippet 0-2 opp i nett-taket fra en trang posisjon foran mål og Pål klinket inn 0-3 fra distanse. OSI fikk et mål på tampen av første periode, uten at det kjentes ut som noen stor trussel. I midtperioden banket Doffen inn 1-4 i overtall. Petter klinket inn et mål etter en fin tversoverpasning fra Pål og en herlig skuddfinte fra Eivind. Før siste periode sto det 1-8. I siste periode ble det mye rot og lite presisjon. Det endte med at OSI faktisk vant perioden 2-1. Men det holdt til en trygg og god 3-9-seier etter overbevisende spill i de to første periodene.

Med 7 poeng på disse fire kampene er Kubakken ikke lenger helt nede i sumpa. Nå står det to tøffe kamper på programmet, før sesongen avsluttes med det som fort kan bli en svært avgjørende kamp mot Refstad.

Kubakken – Ull/Kisa

Jostein, Doffen, Ola, Pål, Emil, Wasa, Lars, Høvel’n, Knut

0-1

1-1: Doffen (Emil)

1-2

2-2: Wasa (Doffen)

2-3

2-4

2-5

3-5: Høvel’n (Wasa)

3-6

4-6: Lars (Emil)

5-6: Høvel’n (Lars)

6-6: Høvel’n

6-7

6-8

6-9

7-9: Knut (Pål)

2 min: Lars

Kubakken – Korsvoll

Jostein, Espen, Rune, Emil, Mads, Pål, Eivind, Wasa, Doffen, Petter, Ola

0-1

0-2

1-2: Mads (Pål) (i undertall)

1-3

2-3: Espen (Rune)

2-4

3-4: Emil (Mads)

4-4: Ola (Mads)

5-4: Selvmål

6-4: Mads (Doffen)

2 min: Wasa

Ellingsrud – Kubakken

Jostein, Espen, Wasa (i 10 sekunder), Rune, Eivind, Lars, Pål, Emil, Doffen, Høvel’n

1-0

1-1: Høvel’n (Pål)

2-1

3-1

4-1

4-2: Espen (Rune)

4-3: Doffen

4-4: Doffen (Rune)

5-4

5-5: Emil

5-6: Pål (Doffen)

6-6

7-6

7-7: Doffen (Rune)

8-7

8-8: Lars (Eivind)

2 min: Eivind, Emil

OSI – Kubakken

Jostein, Espen, Gjermund, Pål, Høvel’n, Eivind, Jørn, Petter, Doffen, Mads

0-1: Espen (Jørn)

0-2: Eivind (Mads)

0-3: Pål (Mads)

1-3

1-4: Doffen (Mads)

1-5: Doffen (Pål)

1-6: Jørn (Espen)

1-7: Eivind (Doffen)

1-8: Petter (Pål)

1-9: Mads (Doffen)

2-9

3-9

2 min: Høvel’n

1 Comment on Kubakken er tilbake

  1. For et lag! 🙂

    1-8 i siste kamp skal være Petter(Pål) ellers er jeg enig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.