Kubakken IBK – Ælva Tigers 6-2

Lørdag var det klart for Ælva Tigers. Ett lag vi burde slå og som vi hadde store forventninger om ett tosifret resultat mot. Det viste seg å ikke bli så enkelt….
Matchen starter bra. Vi har bra tempo og pasningsrekka setter to kjappe mål etter bra spill. Ælva reduserer, men vi svarer kjapt etter ett par fine mål fra Center rekka. Vi går til pause med komfortable 4-1 i bagasjen.

2 periode er det centerrekka og jyplingrekka som spiller. Det går 41 sekunder før matchens mål kommer. Espen er iskald og venter ut keeperen, før han legger ballen i nettet. Resten av perioden er det mye bra spill, men vi klarer ikke å omsette sjansene i mål. Når vi først putter, får vi noe merkelig annullert målet.

3 periode er det pasningsrekka og jypling rekka som spiller. Vi spiller bra, men vi klarer ikke å omsette sjansene våre. Er en kombinasjon av en veldig god borte keeper, samt at vi er unøyaktige i avslutningsfasen. Perioden ender med 0-1 tap, noe som kan beskrives som en liten katastrofe.
Men men, vi vinner greit på en skikkelig dårlig avslutningsdag. Spillet og innsatsen var bra, men så lenge vi er skikkelig tamme foran mål, blir resultatet dårlig.

Dagens Keeper: Ola
Dagens Back: Pål
Dagens forward: Center rekka.
Dagens hissigpropp: Ole
Dagens mål: Espen

Målscorere:
1-0 Rune, Espen
2-0 Ole, Kristoffer
3-1 Eivind
4-1 Eivind, Espen
5-1 Knut, Eivind
6-1 Espen, Knut

Utvisning: Ole
Rekker:

Backer:
Pål – Lars
Høvelen – Vegard
Pasningsrekka:
Ole – Rune – Kristoffer
Jyplingrekka:
Per – Trond – Gjermund
Centerrekka:
Knut – Espen – Eivind

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.