Kubakken IBK – Bækkelaget 2

Sist Kubakken møtte andrelaget til Bækkelaget ble de tatt helt på senga av fotrappe unggutter. Det hjalp ikke at mesteparten av kuguttene hadde vært ute på dansegulvet/ nedi akevittflaska kvelden før. Det endte  med et velfortjent tap. På søndag var det tid for revansje. Kubakken er i stadig større poengnød, så denne gangen stilte gutta friske og opplagte for å prøve å redde et visst håp om å fornye plassen i andredivisjon.

Det vil si, Ola og Pål stilte ikke i det hele tatt. Ola var hjemme med syk familie, mens Pål fortsatt slanger seg med familien på en strand i Thailand. Derfor måtte Knut gjøre jobben som back. Kubakken fikk beste mulige start på kampen. Førsterekka tok tak i det fløyta gikk for kampstart, og etter 48 sekunder prikket Doffen ballen i nota. Knappe tre minutter senere ble ledelsen doblet. Rune spilte igjennom Espen i en overgang, og alt kapteinen trengte å gjøre var å dytte så vidt på ballen, slik at den trillet  innenfor stanga. Laget feiret med en passe helhjertet “vuggefeiring” til ære for Espens nyankomne sønn. Før perioden var halvspilt sto det 3-0 på tavla, etter at Rune ekspederte en pasning fra Doffen i kassa. Resten av perioden ble ikke like hektisk. Bækkelaget reduserte da Kubakken satte opp en litt hullete mur foran et frislag. Et minutt før pausen kranglet Eivind inn en løs ball etter at Kubakken hadde pepret målet med skudd. 4-1 til pause, etter en periode som Kubakken dominerte ganske klart.

I andre periode fortsatte dominansen, men Bækkelagets unge spillere viste moral og ønske om å være med på leken. Reduseringen kom etter knappe seks minutter, på et lurt skudd fra distanse. Doffen svarte ganske raskt, da han vant en ball på midten, dro seg litt mot mål og banket kula i mål. Bækkelaget fikk en gylden mulighet til å redusere ledelsen da de fikk straffeslag. Lagets mest erfarne spiller spolerte sjansen ved å dra ballen bakover, noe som ikke er tillatt ved straffer. Men Jostein hadde nok reddet den likevel. Perioden endte 1-1, og det sto 5-2 før siste periode.

Igjen var det Bækkelaget som innledet med en redusering. Nok et lurt skudd fra distanse duppet under tverrliggeren. Her kunne Kubakkens nerver sviktet. Ting har ikke gått helt lagets vei i det siste, og to mål er en liten ledelse i innebandy. Men nok en gang tok Doffen tak, og prikket en spesial fra høyresiden bare ett minutt etter reduseringen. Bækkelagets kaptein satte nok en redusering midt i perioden. Nok en mulighet for Kubakkens nerver å svikte. Og enda en gang viste førsterekka at dette var deres kamp. Rune og Doffen kombinerte pent igjen, og Peddal P satte inn 7-4 med et knallhardt skudd oppunder tverrliggeren. Så traff Emil godt på et skudd fra distanse, og spikeren i kista satt med tre minutter igjen på uret. Bækkelaget fikk et siste trøstemål på en god kontring, men Kubakken rodde inn en trygg 8-5-seier.

På tide med en seier, kan man si. Det er over et år siden sist vi vant en seriekamp. Med litt bedre effektivitet kunne seieren vært romsligere. De to siste periodene endte faktisk uavgjort, til tross for mange gode sjanser til hjemmelaget. Uansett deilig med to poeng. Det er fortsatt en viss mulighet for at Kubakken kan legge to lag bak seg på tabellen. Uansett hvilken vei det bærer er det gøy å vinne noen kamper.

Laget:

Jostein

Knut – Lars – Espen – Emil – Petter

Frode – Wasa – Eivind – Doffen – Rune

Målene:

1-0: Doffen (Eivind)

2-0: Espen (Rune)

3-0: Rune (Doffen)

3-1

4-1: Eivind (Doffen)

4-2

5-2: Doffen (Eivind)

5-3

6-3: Doffen

6-4

7-4: Rune (Doffen)

8-4: Emil (Knut)

8-5

2 min: Knut

 

1 Comment on Kubakken IBK – Bækkelaget 2

  1. Lykke til mot OSI, gutter. Vi i Verket skjønner ikke at dere kan tape så mange kamper med så liten margin. Dere er mye mye bedre enn det tabellen skulle tilsi. Jeg setter pengene mine på at dere vil banke OSI i neste kamp!

    ….og det er ikke vi i Verket lei oss for heller. Det vanker da en …eh, bedre flaske “brus” til neste fest hos dere (er vel usportslig å gi bort alkohol som “motivasjon” – og dere toppidrettsutøvere drikker vel ikke…?).

    Sees muligens på kampen…!
    😉 Kick ass!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.