Kubakken IBK – Grei/ Målløs 2

Kveldskamp i Bjølsenhallen, og Kubakken var klar for revansj. Grei/ Målløs sitt andrelag kom på besøk, bemannet med en gjeng unggutter. Kubakken stilte med to fulle rekker fra start. Kubakkens rutine mot unge talenter, nok en gang.

Grei/ Målløs fikk boltre seg ganske mye i starten av kampen. Kubakkens forsvar hang ikke sammen, og det første baklengsmålet kom etter to minutter. Det kunne blitt flere, men i stedet klarte Doffen å kjempe inn en utligning. Forsvaret ble ryddigere etter hvert. Likevel var det Grei/ Målløs som vant perioden, etter at et skudd fra distanse gikk inn til 1-2.

I andre periode fortsatte det å glippe i forsvar. Gjestene satte to mål til i løpet av sju minutter. Selv med 1-4 ga ikke Kubakken opp. Wasa jobbet inn en ball i angrep. Espen plukket den opp og satset på en backhand med ryggen mot mål. Ballen kom så overraskende på keeperen at den gikk rett inn. Eivind svarte med en lignende backhand-dasker fire minutter senere, og reduserte ledelsen til 3-4. Så fikk Grei/ Målløs straffe. Den satte den ene veteranen på laget i nota, og Kubakken var to mål bak igjen. Førsterekka svarte umiddelbart med hard jobbing, slik at Eivind kunne sette nok en redusering. Perioden så ut til å ebbe ut med ettmålsledelse til bortelaget, som perioden før. Men på tampen fikk veteranen deres nok plass til å sette enda et mål.

To mål bak med en periode igjen. Det skulle være mulig for Kubakken å jobbe inn. Men da passet det dårlig å gi vekk flere mål. Grei/ Målløs satte inn 4-7 før Kubakken kom ordentlig i gang etter pausen. Kubakken ga fortsatt ikke opp. Doffen og Rune kombinerte pent på venstrekanten, før Rune satte et nydelig skudd i det lengste hjørnet. Nok en gang var Kubakken på vei inn i kampen. Men nok en gang var det også Grei/ Målløs som svarte med neste scoring. 5-8 ble satt i kassa da det var elleve og et halvt minutt igjen av kampen. Men så fikk Kubakken endelig god uttelling. På tre minutter satte Doffen, Ola og Espen hvert sitt mål, og plutselig var stillingen 8-8. Kampen sto og vippet.

Pål var nestemann til å ta ansvar. Knappe 54 minutter ut i kampen var Kubakken for første gang i ledelsen, da Herlsethen, som er i sitt livs scoringsform om dagen, klinte ballen i krysset fra langt hold. Dette gjorde Grei/ Målløs’ største stjerne så gretten at han pådro seg en tominutter. Kubakken valgte å holde på ballen og ikke ta noen store sjanser i overtall. Men minuttet etter at overtallet var ferdig fikk Grei/ Målløs nok en gang sette opp veteranen sin i en overgang. Det resulterte i utligning og 9-9 med tre minutter igjen på uret. Nå begynte nervene å melde seg hos begge lag. Kubakken hadde nok litt mer futt i beina, siden Grei/ Målløs kun hadde to innbyttere. Ballen ble spilt mest innad i Kubakkenlaget de siste minuttene. Mot slutten var det førsterekka som tålmodig spilte ball rundt en stadig trangere forsvarsboks. Til slutt satte Doffen opp Rune på venstrekanten, med en etter hvert klassisk pasning fra bak dørlinja. Peddal P hadde vist tidligere på kvelden at han endelig har skutt inn siktet. Rolig som bare han kan være la han ballen til rette. Så vartet han opp med en klinisk avslutning i det lengste krysset! 10-9 med 41 sekunder igjen av kampen! De siste sekundene var ungguttene på Grei/ Målløs mest opptatt av å ta ut frustrasjonen sin i form av stygge taklinger. Det førte til to utvisninger og litt klabb og babb. Men da ble det desto enklere for Kubakken å ri av de siste sekundene og sikre seieren.

For en deilig seier! Kubakken havnet bakpå fra start og lå under nesten hele kampen. Til tross for den ene kilevinken etter den andre ga de aldri opp. Flere ganger ble reduseringer fulgt opp med raske baklengs, noe som kunne tatt motet fra mange. Takket være herlig innsats fra samtlige kunne seieren innkasseres. Noen avgjørende effektive minutter i midten av siste periode, og en iskald Rune i sluttsekundene, ble tungen på vektskålen. Sett under ett var det mye rart som ble levert i løpet av kampen. En del svake vurderinger i forsvar førte til mange baklengsmål. Og det kunne fort vært flere enn ni. Til tider var presisjonen på pasningene horribel. Samtidig vartet Kubakken opp med herlig innsats. Gutta tok seg i nakkeskinnet og hevet seg gang på gang. Flere av målene var resultat av ren jobbing. Og innimellom krydret de med noen klasseangrep. En litt rar kamp. Ikke noe å si på spenningen. Og lagmoralen og innsatsen står til beste karakter, selv om utførelsen ikke alltid stod i stil. Deilig!

Laget:

Jostein i buret.

Ola – Høveln/ Gjermund – Eivind – Doffen – Rune

Pål – Lars – Espen – Knut – Wasa/ Høveln

Mætt mål:

0-1

1-1: Doffen (Rune)

1-2

—-

1-3

1-4

2-4: Espen (Wasa)

3-4: Eivind (Doffen)

3-5

4-5: Eivind (Doffen)

4-6

—-

4-7

5-7: Rune (Doffen)

5-8

6-8: Doffen (Gjermund)

7-8: Ola (Doffen)

8-8: Espen (Lars)

9-8: Pål (Espen)

9-9

10-9: Rune (Doffen)

Samvittighetsfullt og habilt sekreteriat: Trond og junior.

7 Comments on Kubakken IBK – Grei/ Målløs 2

  1. Raff kamprapport, så beklager at første kommentar er surving, men da det jo absolutt hører med til sjeldenhetene at jeg bidrar med et plusspoeng føler jeg at det må værra lov å si ifra når det er utelatt: assist fra ‘n je på Doffen-mål i tredje. Skulle vel ratt vara 6-8-målet, det da.

  2. Det har du fankern meg helt rett i, Gjermund. Sto feil på skjemaet. Etter litt sjekking fram og tilbake er vi enige om at din og min husk er korrekt, og at du skal ha assisten på 6-8. Rett og slett nydelig, den tversoveren! Tror mange med meg ventet på et skudd der, så åpna du i stedet hele forsvaret med en perfekt pasning.

  3. Innebandy er gøy! Spes på dager annen idrett ikke er like gøy/fair.

    Det var det tredje ettmålstapet til Grei på 4 kamper, kanskje derfor de ble så gretne på slutten:)

  4. Det var nok det var dét som skapte forvirringen om hvem som egentlig kom emd den pasningen; hadde jeg gjort som vanlig hadde det trolig kommet et skudd. Fra nå av skal jeg begynne å gjøre det motsatte av vanlig. Må bli mål av sånt.

    Var en deilig aften både for Kubakken-spillere og United-suppportere igår, gitt, men har absolutt mer sympati for Chelsea enn Grei/Målløs; sistnevnte lag kan utelukkende skylde på egne spillere for utvisninger og manglende sluttspurt. Blir fort ettmålstap av slikt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.