Kubakken IBK – Jar Bazar

For hver kamp man vinner kommer man en kamp nærmere sitt neste tap. Slik har det også vært for Kubakken IBK. Før helgas kamp hadde ikke laget tapt siden en gang i august. Mot Jar Bazar kom sesongens første smell.

Før kampen lovet det bra for Kubakken, med stort oppmøte og mange spillere å velge blant for coach. Planen var å utnytte det mannskapsmessige overtallet ved å presse Jar høyt. Dessverre fungerte ikke presset. I stedet for at hjemmelaget vant baller høyt i banen fikk Jar for god plass, mens Kubakkenlaget ble litt for strukket til at de klarte å flytte spillet opp i angrepssonen. Etter hvert virket det som mange grønnkledde innfant seg med at dette var dagen der ballen ikke skulle sprette Kubakkens vei. Intensiteten ble alt for lav, både i angrep og i forsvar. Etter 14 minutter sprakk det bakover, og framover klarte de ikke å lage mange farligheter. Helt på tampen klarte likevel Eivind å krangle inn en utlikning.

I andre periode var planen å skru opp intensiteten framover og rydde bedre opp i forsvar. Som sagt, så ikke gjort. Plutselig rant målene inn bakover, og midtveis i perioden lå Kubakken under 1-6. Flere av målene var av den billige sorten, og Jostein i mål fikk skammelig lite hjelp av lagkameratene. Rune knallet inn en fin redusering fra venstrekanten, men like etter et overtallsspill glapp det inn enda et baklengsmål. Perioderesultatet 1-6 er vel ny rekord for klubben, og vitner om 20 utrolig uryddige minutter. Kubakkenspillere gjorde feil valg og mistet ballen i avgjørende situasjoner over hele banen. Foran mål klarte de ikke å rydde unna baller og motstandere. Spillet var knapt etablert i Kubakkens angrep i løpet av hele perioden. Rett og slett en horribelt dårlig forestilling fra de grønn-hvite. Coach hadde greit med ammunisjon til å gi samtlige spillere en grei hårføner-behandling i garderoben før siste periode.

Kubakken gikk ut på banen for å vise at de kan spille ordentlig innebandy, slik at de kunne forlate Lørenhallen med hevet hode. Spillet ble flyttet opp på banen, og uttellingen lot ikke vente på seg. Eivind kjempet inn første redusering etter ett minutt, og Espen kranglet inn en retur fire minutter senere. Troen på at man kunne snu kampen spredte seg i Kubakkenlaget. Ikke lenge etter fikk Jar kontre inn 4-8. Men Kubakken er ikke laget som legger seg ned for å dø. Doffen tok tak, og klinket inn to kjappe mål. Med ti minutter igjen av kampen var Jars ledelse redusert til to mål, og hjemmelaget presset hardt på for flere mål. Men midt i presset fikk Jar kontret inn enda et enkelt mål. Fem minutter før slutt fikk Jar nok en utvisning, etter at de havnet stadig oftere på etterskudd. Lars klinket til fra venstrekanten og Ola dasket returen i mål. Fire minutter igjen til å hente inn de to siste målene. Jostein forlot målet, Jar fikk nok en utvisning, og Rune fikk kranglet inn 8-9 i overtall. Dessverre var det bare 16 sekunder igjen av kampen på dette tidspunktet, og det holdt ikke til å score utligningen.

Med en så elendig andreperiode må man vel kunne si at det var et fortjent tap. Vi får håpe at Kubakken kan ta med seg noen lekser fra kampen. Det må jobbes hardt i 3 ganger 20 minutter for å vinne innebandykamper. Man vinner heller ikke hvis man skal gi vekk ballen i alle mulige posisjoner på banen.

Laget:

Ola – Gjermund/ Atle – Eivind – Rune – Doffen

Vegard – Lars – Espen – Wasa/ Pål – Trond

Målene:

0-1

1-1: Eivind (Doffen)

—-

1-2

1-3

1-4

1-5

1-6

2-6: Rune (Eivind)

2-7

—-

3-7: Eivind (Doffen)

4-7: Espen (Doffen)

4-8

5-8: Doffen (Rune)

6-8: Doffen (Eivind)

6-9

7-9: Ola (Lars)

8-9: Rune (Doffen)

2 min: Atle

5 Comments on Kubakken IBK – Jar Bazar

 1. Bra referat.

  Til helgen skal det bli revansj gutter. Da skal vi opp i de berømte ringa og kjøre på.

 2. Da har endelig en litt grinete webmaster/kjipper orket å oppdatere poengstatistikken (Doffen ass!). Jeg har også fjernet forumet fra menyen i toppen, men opplyser samtidig at du finner forumet på http://www.kubakken.com/forum.

  Peace!

 3. 101 poeng Doffen! Grattis grattis med en fantastisk milepæl. Vi får ta deg igjen mens du er på ferie.. haha

 4. Takker! Synes d er stort selv. Overrasket at d gikk så fort denne sesongen. trodde det ville ta litt mer tid. Synd det ikke var i NHL. da hadde jeg vært rik

  Lars, Du får vise hvor skapet skal stå de to neste kampene da, når vi er i NZ. Melder 3 mål på Lars på lørdag!

  følge med på bloggen: http://kristoffersfiskeblogg.blogspot.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.