Kubakken IBK – Korsvoll IBK 2

Sist Kubakken møtte Korsvoll reddet de ett poeng på tampen av kampen, da Lars og Ola åpnet hele forsvaret og utlignet. I returoppgjøret i Bjølsenhallen på søndag ble det ikke like spennende på slutten. Kubakkenmaskineriet malte Korsvoll i stykker.

Før kampen tok coach avgjørelsen om å sette en halvsyk toppscorer på benken fra start. Allerede i kampens første angrep viste Kubakken at de har andre som kan score også. Rune førte opp på venstresiden og spilte ballen fra rundvantet mot Knut i midten. Han dro en frekk skuddfinte og slapp ballen videre til Ola, som klinte ballen i mål. Kubakken spilte bra i starten av kampen. Men etter hvert mistet de taket på kampen. Korsvoll tok over, og det var ikke ufortjent da de utlignet like før det var gått tretten minutter. Med flere gode redninger fra Jostein ble det ikke flere baklengs, selv om Kubakken var på hæla.

Det sto 1-1 til langt ut i andre periode. Kubakken kjempet seg inn i kampen, og klarte å holde mer på ballen. Og Doffen hadde kommet  inn i førsterekka. Femten minutter ut i perioden spilte han opp Rune, som banket inn 2-1. Umiddelbart etter rotet Kubakken det skikkelig til i forsvar, og Korsvoll fikk utligne igjen. Så var Rune frampå  igjen, da han sendte inn et lurt lavt skudd. Og rett før pause fikk Doffen sette 4-2 bak en dekket keeper.

I tredje periode hevet Kubakken seg enda et hakk, og i et tidlig overtallsspill klinket Doffen inn 5-2 fra spiss vinkel, via tverrliggeren. Ikke lenge etter tok Ola saken i egne hender, da han gikk over halve banen og sendte kula i mål inne ved stanga, i den vanskelige høyden for keeperen. Korsvoll kom sjelden til veldig gode sjanser, men fikk redusere til 6-3 da Kubakkens forsvar kom litt ut av tellinga i markeringene. Men Kubakken hadde ganske god kontroll på kampen på dette tidspunktet. Og da Rune på lekkert vis plasserte en backhand inne ved den lengste stanga var det meste av tvil ryddet av veien. Fem minutter før slutt fikk Knut fastsette sluttresultatet til 8-3, etter at Espen satte ham opp på åpent mål med en pasning gjennom hele Korsvollforsvaret.

Kubakken fortsetter å jobbe hardt og levere god innsats. I femten minutter i første periode var de helt ute av det, og hvis Korsvoll hadde vært mer effektive ville Kubakken ligget under til pause. Det var sterkt at laget hevet seg og kom tilbake. Korsvoll virket etter hvert slitne, og da kom sjansene for Kubakken -som visste å benytte dem.  Nok en gang er det en kollektiv innsats som gjør at Kubakken snur kampen i sin retning. Kubakken troner nå på toppen av tabellen, ubeseiret og med en liten margin ned til neste lag. Korsvoll er så godt som hektet av i kampen om førsteplassen.

Laget:

Ola – Gjermund – Eivind – Rune – Knut/ Doffen

Lars – Pål – Espen – Morten – Wasa/ Knut

Jostein i mål.

Petter tok en for laget, og gjorde en strålende innsats i sekretariatet.

Målene:

1-0: Ola (Rune)

1-1

—-

2-1: Rune (Doffen)

2-2

3-2: Rune (Ola)

4-2: Doffen (Ola)

—-

5-2: Doffen (Eivind)

6-2: Ola (Eivind)

6-3

7-3: Rune (Doffen)

8-3: Knut (Espen)

2 min: Ola og Pål

3 Comments on Kubakken IBK – Korsvoll IBK 2

  1. Jeg liker å lese slike referat. Hipp Hipp for dere. Dere fortjener wienerbrød. klem til alle

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.