Kubakken IBK – Lillestrøm 2

Etter fire spilte kamper tronet Kubakken øverst på tabellen. På lørdag kom Lillestrøm 2 på besøk i Bjølsenhallen for å forsøke å påføre Kubakken sesongens første tap. I stedet ble de sendt hjem til Romerike med sekken full.

Kubakken styrte det meste i denne kampen. Men som vanlig tok det litt tid før det løsnet skikkelig. Doffen startet bra, da han ekspederte en fin pasning fra Gjermund rett i mål. Men så fikk Lillestrøm score to mål fra distanse. Kubakken lot seg ikke stresse av å ligge under. Ola utlignet ved å gjøre det meste selv. Han tok med seg ballen over mesteparten av banen og banket den i mål. 2-2 sto seg til pause.

I andre periode begynte andrerekka å få spillet til å sitte stadig bedre.  Og det ga til slutt utslag i målprotokollen. Espen sendte avgårde et skudd og Petter kranglet inn returen. Doffen satte inn 4-2 før Lillestrøm fikk redusere. De siste tre minuttene av perioden skjedde det mye. Doffen scoret sitt tredje for dagen, før Wasa tok ballen direkte fra droppen og banket den inn ved venstre stolperot. Lillestrøm reduserte til 6-4. Rett før pause fikk Kubakken frislag på hjørnekrysset. Petter tok med seg ballen bak mål, dro med seg tre Lillestrømspillere og kunne spille en nærmest ferdigscoret pasning til Espen foran mål.

I tredje periode virket det som Lillestrøm hadde gitt opp håpet om å ta igjen Kubakken. Og da Petter økte ledelsen til 8-4 virket seieren trygg. Likevel fikk Lillestrøm inn en siste redusering. Så tok Doffen tak, og banket inn tre mål på de siste seks minuttene. Dermed ble det til slutt 11-5.

Etter fem kamper troner fortsatt et ubeseiret Kubakken øverst på tabellen. Lillestrøm leverte overraskende svak motstand utover i kampen, etter at Kubakken fikk sikret seg et par måls ledelse. Hjemmelaget jobbet stort sett godt sammen, og kunne med litt mer flaks scoret adskillig flere mål. Det var gledelig at andrerekka endelig leverte litt i målprotokollen også. Og Doffen fortsetter å imponere med å bøtte inn mål. En deilig og fortjent seier!

Laget:

Ola – Gjermund – Eivind – Doffen – Rune

Lars – Pål – Espen – Wasa – Petter

Christin satt i sekretariatet.

Målene:

1-0: Doffen (Gjermund)

1-1

1-2

2-2: Ola

—-

3-2: Petter (Espen)

4-2: Doffen (Rune)

4-3

5-3: Doffen (Eivind)

6-3: Wasa (Espen)

6-4

7-4: Espen (Petter)

—-

8-4: Petter (Wasa)

8-5

9-5: Doffen (Eivind)

10-5: Doffen (Ola)

11-5: Doffen (Rune)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.