Kubakken IBK – Lyn 7-5

Kubakken Lyn 7-5 (3-3, 2-0, 2-2)

Etter ett par ukers hard trening, var det klart for treningskamp mot FC Lyn. Etter en del forfall, mønstret vi akkurat to rekker.
1.periode: Første bytt i perioden starter bra. Knut netter etter bare ett minutt. Kubakken senker skuldrene og tror at dette blir lett match. Resten av perioden er preget av masse feil og lite konstruktivt spill. Blir heldigvis reddet av ett par fine solo prestasjoner av playmaker Frogner.
Kan vel etter periode konkludere at vi er nødt til å ha 100 % innsats, kutte ut showspillet og gjøre det enkelt. Vi gjør også mange dårlige oppspill fra defensiv sone opp i midt, der vi har fått streng beskjed om å holde oss unna. Blir straffet hardt av Lyn på dette.
Defensivt boxplay sitter også dårlig. Store avstander ved press og Lyn får avsluttet relativt enkelt.
2. periode: I pausen blir vi enige om å kutte ut unødvendige feil og spille opp langs kant. Dette sitter i, samtidig som innsatsen er mye bedre. Løperne bidrar defensivt og vi får store sjanser fremover. Denne perioden dominerer vi og vi vinner denne 2-0 etter scoringer av Frogner, Jostein.
3 periode: Etter å ha rost oss selv for en bra 2.periode, detter vi rett ned igjen på nivået fra første periode. Blir litt for tafatte og vi slipper Lyn inn i kampen igjen. Vi ror det greit i land, men i perioder er ikke alt like bra. Scoringer denne perioden: Espen og Kristoffer

Alt i alt en bra gjennomkjøring. Selv om det er 5 div, så må vi være med fra start. Spille enkelt og kutte ut unødvendige feil både i offensiv og defensiv sone. Forhåpentligvis lærte vi noe om innstilling og innsats.

Dagens Lirar: Eivind
Dagens Keeper: Ola
Dagens Back: Rune
Dagens Forward: Eivind
Dagens Dommer: Jørn
Dagens sekretariat: Ole

1 rekke: Rune – Høvelen – Jostein – Knut – Kristoffer
2 rekke: Espen – Hans – Trond – Eivind – Per

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.