Kubakken IBK – Paradisbukta IBK

På mandag var treningskompisene i Paradisbukta på besøk i Jordalhallen. Det ble en både hyggelig og god trening, med uhøytidelig match.

Etter å ha hatt godt tak på Kubakken-rekka som har stilt på deres treninger i det siste var Paradisbukta høyt oppe før kampen. Her skulle tredjedivisjonsskalpen tas! Men Kubakken jekket raskt ned gutta fra divisjonen under. De ble presset hardt fra første sekund, og de første minuttene befant ballen seg stort sett kun rundt Paradisbuktas mål. Så lenge Kubakkenlaget beveget seg, slik at balltempoet kunne holdes oppe, rullet de opp en rekke gode angrep. Den defensive jobben ble stort sett ordnet greit, så lenge kommunikasjonen var god. Et par glipper i slottet førte til baklengs, og det samme gjorde en dårlig timet duell om en sprettende ball. Men tre mål holdt ikke til seier mot Kubakken denne kvelden.

Ola putta det første målet etter litt klabb og babb foran kassa. Knut åpnet hele forsvaret med en nydelig tversoverpasning til Eivind, som enkelt kunne dytte ballen i mål. Lars scoret på et pent og kontrollert slagskudd etter en mønsterkontring, og Knut putta på et litt heldig skudd som ble styrt inn av keeperens tå. Til slutt leverte Doffen en pen tversoverpasning som ble ekspedert trygt i kassa av Eivind.

Seier 5-3 og en finfin gjennomkjøring før helgas kamp mot Krona. Kubakken har fortsatt til gode å ta poeng mot dette laget, og ble i den ene kampen totalt overkjørt, så den gode defensive jobben må nok videreføres på lørdag. Med fart på ball og bein, pluss raske avslutninger,  kan det bli mål framover også, viser det seg. En nedtur etter treningskampen var at Wasa tråkket over igjen. Denne gangen på den andre foten. Vi får håpe at det ikke er så alvorlig som det så ut. God bedring, Eddie!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.