Kubakken IBK – Sagene IF 2

Nå begynner det å nærme seg nok en spennende sesonginnspurt. Kubakken ligger på riktig side av nedrykksstreken, men bakfra nærmer Asker og Grei/ Målløs seg. Kunne Kubakken stjele med seg noen poeng i søndagens kamp mot serieleder Sagene?

Kubakken stilte med tre backer, to sentere, tre løpere, keeper og godt humør. (Mens Lars satt og slappet av i en bil på en eller annen fjellovergang.)  Sagene stilte med to fulle rekker, hvorav tre eliteseriespillere. Kubakken startet kampen bra. Likevel var det Sagene som tok ledelsen, på sin første avslutning. Ett minutt senere var Kubakken ajour. Rune smalt til med et skudd og Espen kom løpende akkurat i tide til å vippe returen over keeperen. Rundt midten av perioden skjedde det mye. Rune klemte til igjen, og denne gangen gikk ballen rett i mål. Kubakken opp i ledelsen. I neste bytt utlignet Sagene. 20 sekunder senere Spilte Rune og Espen litt klikk-klakk på venstrekanten, før sistnevnte fikk æren av å dytte ballen i åpen kasse. Sagenes neste utligning kom etter 65 sekunder. Så gikk det under ett minutt før de var oppe i ledelsen med 3-4. For et fyrverkeri av en kamp! Så roet ting seg litt, før Ola i siste minutt slang et skudd i retning kassa. Wasa dekket keeperen godt, og ballen dalte rett i mål. Rett før pause gikk Sagene opp i ledelsen igjen, med 4-5. En god førsteperiode som Kubakken kunne bygge videre på.

I andre periode tok det over seks minutter før det ble mål. Jostein kastet en lang ball til Rune, som bestemte seg for å gjøre det meste selv. På høyrekanten kjælte han litt med ballen, før han klinket et dragskudd rett i nota fra distanse. Kubakken var ajour igjen. Men midt i perioden satte Sagene to kjappe mål. Hadde de endelig tatt grep om kampen? Neida. Rune dro seg pent igjennom midten, la ballen ut til Doffen på høyrekanten, og derfra kunne han sette ballen i mål over en keeper i full strekk. Men så kom noen minutter der Kubakken slet voldsomt med å i det hele tatt komme seg ut av forsvar. Dueller ble tapt, baller ble gitt bort og organiseringen var i full oppløsning. Sagene puttet to mål til før pause, og ledet 6-9 før siste periode.

Med litt opprydding bak og mer bestemte tak i forsvar kunne det la seg gjøre å ta igjen tre mål. Men Kubakken begynte å bli slitne, samtidig som Sagene begynte å bli lekne… To baklengs før det var gått to minutter av perioden, og håpet om å ta igjen noe som helst svant. Humøret fikk en brå knekk. Wasa satte et fint mål, før Sagene var frampå et par ganger igjen. Kubakken tok seg sammen, og prøvde å avslutte kampen med litt positivt spill. De siste minuttene ble det Hawaii. Rune satte nok et fint skudd, men Sagene trikset inn ytterligere tre mål.

Kubakken hang ikke med i siste periode, og til slutt ble det litt stygge sifre. Likevel leverte vi en del bra innsats og spill. Veldig mange mål ble sluppet inn fordi vi ikke klarte å rydde unna sprettende baller rett foran kassa eller ga vekk ballen umiddelbart etter at vi hadde vunnet den i forsvar. Da ble det etter hvert vanskelig å produsere nok i den andre enden til å holde følge. Etter hvert satte Sagene inn et gir som Kubakken ikke hadde, og viste hvorfor de leder serien. En del positive ting å ta med seg videre. Rune er heit om dagen. Til tider trillet vi bra ball i angrep. Men i forsvar må vi være mer bestemte og hjepe hverandre bedre. Nå blir det en skjebnekamp mot Asker om en uke. Det blir spennende og gøy!

Laget:

Frode – Ola – Pål

Espen – Eivind

Wasa – Doffen – Rune

Målene:

0-1

1-1: Espen (Rune)

2-1: Rune (Ola)

2-2

3-2: Espen (Rune)

3-3

3-4

4-4: Ola (Doffen)

4-5

—-

5-5: Rune (Jostein)

5-6

5-7

6-7: Doffen (Rune)

6-8

6-9

—-

6-10

6-11

7-11: Wasa (Eivind)

7-12

7-13

7-14

8-14: Rune (Ola)

8-15

8-16

2 min: Espen og Frode

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.