Kubakken IBK – Tanum 7-3

Søndag 23 sept – comeback datoen for kubakken i seriespill. Etter mange år i elendighet var det mange nervøse sjeler som var klare for spill igjen.
Første periode åpner bra. Tempoet er høyt og viljen stor. Etter 5 min spill sitter den første. Etter en fin pasning fra kaptein Pedersen knaller Lars inn en suser. Årets første seriemål! Etter dette begynner spillet å sitte bedre og bedre. Mange store sjanser, og bakover virker det solid. Når første periode er ferdig står det 4-0 på lystavla etter scoringer fra Viggo * 2 og Knut Gjermund. Denne perioden eide vi fullstendig, selv om viljen var større enn ferdighetene til tider. Ola fikk ett par skudd, noe som antageligvis reddet han fra å sovne.

Andre periode starter dårlig. Virker som Tanum har fått opp tempoet, samtidig som Kubakken har gått i hvilemodus. Kampbildet endrer seg kraftig. Samtidig går vi på ett par (u)nødvendige utvisninger. Dette medfører mye rot og vi drar både på oss utvisninger og baklengs. Undertallspillet er til tider håpløst og vi klarer ikke å skape like mye forover heller. Perioden ender med 1-3 i protokollen og der er for alvor match igjen. Målscorer denne perioden: Gjermund. Kan vel etter periode konkludere med at vi er nødt til å øve mer på undertall og sitte i mur…

I pausen gjør Coatch Ole noen endringer. Går ned på to rekker og maner til innsats. Ole får umiddelbar respons fra gutta og vi øker til 6-3 ved Tom. Tempoet er høyere og vi er plutselig tilbake der vi var i 1 periode. Styrer kampen igjen og Tanum begynner å dra på seg utvisninger. Power-playet sitter greit, men vi sliter litt med å få avslutningene på mål. Dette gjør Lars noe med i det siste power-playet. Knaller kula i mål og vi går av banen med hevet hode og 7-3 i bagasjen.
Alt i alt så var det en grei gjennomføring. Negative er at vi slipper oss ned i 2. periode. Mye å gå på fremover, der både mottak og skudd var varierende. Bakover var vi solide i store deler av kampen. Sisteskansen var en klippe.

Dagens hissigpropp: Eivind
Dagens keeper: Ola
Dagens bytt: Høveln
Dagens back: Lars
Dagens forward: Knut-Gjermund??
Dagens skudd: 2*Viggo
Dagens tilskuer: Andrew
Dagens filmmann: Jostein.
Dagens annulerte: Espen

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.