Kubakken IBK – Tunet IBK 3

Siste kamp før jul var mot topplaget Tunet. Vi visste godt hva det betød. Et ballsikkert lag med gjennomgående høyt nivå. Likevel har Kubakken som regel klart å sørge for jevne og spennende kamper mot laget. Og denne gangen ble ikke noe unntak.

Alle var bevisste på at kampen krevde god defensiv disiplin og innsats. Det tok noen bytt å komme inn i rytmen, men så ble det levert i henhold til kampplanen. Tight boks og full pinne på kontringer. Etter åtte minutter var det Emil som førte an i en kontring. Han kom i litt for stor fart inn mot kassa til å klare å avslutte selv, men rakk å se at Espen kom i kjølvannet. Med en herlig pasning bak ryggen ble Espen satt opp på blank kasse, og kunne daske inn 1-0. Seks minutter senere var det Petter som ble satt opp foran kassa. Han maktet ikke å score alene med keeper, men ga ikke opp. Og han ble belønnet. Etter en rask ballgjenvinning plukket Petter opp kula med ryggen mot mål og utførte en nydelig liten piruett og klinte kula oppunder tverrliggeren.

2-0 etter første periode var kanskje litt flatterende, men Kubakken hadde virkelig kjempet seg inn i kampen. Reduseringen kom tidlig i andre periode, da en skytter for en gangs skyld fikk god plass i slottet. Men Kubakken holdt innsatsen oppe, og utover i perioden var det stadig bra trykk også mot Tunets mål. Likevel ble perioderesultatet 0-1. I siste periode bølget spillet mer fram og tilbake, men Kubakkens defensive disiplin holdt stand. Når en kamp blir stående og vippe er det ikke helt utypisk at et skikkelig drittmål snur det hele. Ei lompe fra midtbanen fikk sprette hele veien inn i nota bak en dekket Jostein. Så glapp det i mannsdekningen da Tunets zorro fikk for god tid bak kassa, og han kunne sette 2-3 med 11 minutter igjen av kampen. Kubakken mønstret en innspurt og la tungt press på et slitent Tunetlag. Men avslutningene ble for upresise. Og til slutt fikk Tunet sette 2-4 i åpen kasse.

Nok en spennende og artig kamp. Kubakken leverte helt etter game-plan, med god defensiv disiplin og giftige kontringer. Etter hvert bød vi også på mer etablert angrepsspill. Marginene var ikke helt på vår side denne gangen, og da ble det enda et knepent tap. Det hindret ikke meget god stemning på julebordet en uke senere, og nå kan kugutta ta seg en velfjortjent juleferie, før det blir et tett kampprogram over nyttår.

God jul, a!

Laget: Jostein, Lars, Pål, Wasa, Ola, Eivind, Espen, Doffen, Petter, Emil, Knut

1-0: Espen (Emil)

2-0: Petter (Doffen)

2-1

2-2

2-3

2-4

1 Comment on Kubakken IBK – Tunet IBK 3

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.