Kubakken IBK – Tunet IBK 3

Ny kamp, nye sjanser. Tunets tredjelag kom på besøk i Bjølsenhallen. De bød på den beste motstanden Kubakken har møtt på en stund, men da Kubakkenmaskineriet var ferdig med dem ble det nok en seier.

Selv med noen nye rekkekombinasjoner tok det ikke lang tid før Kubakken satte den første ballen i nota. Pål skjøt fra sin backposisjon, og både Petter og Knut var på plass til å pirke returen i mål. Det var sistnevnte som fikk en kølle på ballen. Kubakken hadde god kontroll i innledningen av kampen, men uttellingen uteble. I stedet fikk Tunet slenge inn et heldig mål fra lang distanse, bak en dekket Jostein. Og med målet virket det som Tunet meldte seg mer på i kampen. Før første pause scoret begge lag hvert sitt mål, og det sto uavgjort til andre periode.

Kubakken forsøkte å heve tempoet et hakk etter pausen. Men det var Tunet som tok ledelsen. Etter at Jostein reddet en straffe, satte de inn 2-3 i overtall. Så begynte Kubakkens backer å ta tak. Lars banket inn utligningen før Ola tok over showet. Han noterte tre nydelige mål før perioden var over. Kubakken gikk til pause med en tomålsledelse.

Tredje periode startet med en tidlig redusering fra Tunet. Og da de etter seks minutter utlignet til 6-6 begynte det å bli veldig spennende. Kubakken kjente nok litt på nervene. Kampen sto og vippet i flere målløse minutter. Så var det neste Kubakken-backs tur til å levere. Pål knallet inn to lure skudd på to bytt. Da Doffen få sekunder senere klinte kula i krysset hadde Kubakken endelig fått tatt grep om kampen. Og nå var det ikke snakk om å rote bort ledelsen. I stedet fikk Wasa sette et par fine mål etter nydelig samspill i hele rekka. Dermed sto det 11-6 på tavla da sluttsignalet gikk.

Det var gøy å møte et lag som ønsket å spille innebandy igjen. Tunet hadde med seg flere habile spillere, noe som gjorde at Kubakken hadde betraktelig mindre rom for feil enn i de siste kampene. Stort sett løste Kubakken de defensive oppgavene godt. Noen baklengsmål kom likevel etter dårlige valg. Tunets spillere straffet feil og tabber hardt. Men til slutt var det Kubakken som hadde mest krefter og høyest tempo. Ved tålmodig å trille ball og sende skudd på kassa kom målene til slutt. En fortjent sliteseier!

Rekkene:

Ola – Gjermund – Eivind – Wasa – Doffen

Lars – Pål – Espen – Petter – Knut

Jostein i buret

Navdeep i sekretariatet. Takk for innsatsen!

Målene:

1-0: Knut (Pål)

1-1

2-1: Doffen (Eivind)

2-2

—-

2-3

3-3: Lars (Espen)

4-3: Ola (Doffen)

5-3: Ola (Eivind)

5-4

6-4: Ola (Eivind)

—-

6-5

6-6

7-6: Pål (Espen)

8-6: Pål (Lars)

9-6: Doffen (Ola)

10-6: Wasa (Eivind)

11-6: Wasa (Doffen)

2 min: Ola

7 Comments on Kubakken IBK – Tunet IBK 3

  1. Herrlig!

    Vevsmesteren har også levert raskere enn vanlig i dag, stats og resultater er lagt inn. La forøvrig merke til at det på idrett.speaker.no står at vår nesten hjemmekamp er i Voksenhallen. Regner med det stemmer, så jeg har endret det på kubakken.com også.

  2. Lars gjorde det skarpt i statistikken i dag! Muligens på plass med en kontrolltelling.

  3. Ryktene sier at Bestum ikke klarte å få poeng mot Sveiva, så da er det bare å gratulere med seriegullet folkens!

  4. Ikke noe om Bestum- Sveiva på speaker.no enda… Men gratulerer med opprykk, da!

  5. Da er det bekreftet av Bestum. De tapte 10-7 mot Sveiva og vi har rykket opp!

  6. Kjett. Da kan folk bare holde av kvelden etter neste kamp, søndag 26. februar. Må jo feire opprykket! Blir et lite bidrag fra klubbkassa. Mer info følger snart!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.