Kubakken – OSI

For folk flest er søndag 20. oktober forbunnet med bøssebæring og innsamlingsaksjon, men for innebandyfolket er bunnoppgjøret mellom OSI og Kubakken også en viktig begivenhet.  Kl 17.00 skulle slaget stå i Bjølsenhallen. Kubakken manglet noen bautaer både fremover og bakover på banen, men stilte likevel mannsterke med 9 utespillere og keeper.

Kampen startet best tenkelig. Coach trikser litt på kontoret sitt før han setter opp Pål på blank kasse. Endelig gjør Pål det han jevnlig gjør på trening, setter den kontrollert i nettaket.  Så går det 16 sekunder før det er likt i regnskapet… OSI utnytter dårlig press på ballfører og setter enkelt inn 1-1.
Dette setter tonen for matchen. OSI presser Kubakken bakover på banen og tilslutt setter OSI 1-2 scoringen.
Men nå er det Kubakken sin tur til å svare kjapt. Minuttet etter bryter Rune en OSI kontring, gir ballen til Kristoffer, som tar noen skritt og setter opp Coach. Han klinker inn 2-2 på sikkert vis. Dette gir oss trua og rett før pause setter Emil inn ett mål på pass fra Pål.

I pausen blir vi enige om å endre presset for å hindre oppspillene til OSI. Dette fungerer bra første del av  2.periode og vi får kampen inn i vårt spor. OSI skaper ikke så mange sjanser og vi begynner å bli giftigere fremover.
Dessverre er det OSI som får inn det viktige neste målet. Så får Kubakken muligheten i powerplay, noe som går rett ått skogen. OSI scorer lett i undertall og det ser mørkt ut. Litt mot spillets gang setter Wasa inn en retur på skudd fra Høveln og vi går til pause med 4-4.

Coach maner til innsats og ku-gutta hører på sjefskua. Vi gjør noen gode bytter og skaper noen brukbare muligheter. OSI svarer etterhvert, setter inn trykket og setter greit inn 4-5 7 minutter ut i 3.periode.
Dette gjør tidligere OSI spiller Høveln forbanna og han gjør alt selv når han setter inn 5-5 på ett fint skudd etter å ha fintet bort noen OSI spillere på veien.
Som vanlig i denne matchen svarer OSI noen minutter etterpå, før Kristoffer endelig setter inn ett langskudd på pass fra Høveln. Med ett par minutter igjen scorer OSI på en kontring. Ett mål som føltes alt for lett. Coach tar timeout og gir beskjed om at Jostein må gå når vi får tak i ballen. VI erobrer den raskt etter tapt dropp, spiller litt frem og tilbake før Lars tar ansvar. Lader som kjent børsa i noen sekunder før han smeller ballen via en OSI spiller i mål!! 18.42 viser uret .
Det siste minuttet blir nervepirrende, og det er ikke så langt unna at vi setter den på slutten etter ett par bra muligheter fra Rune og Lars.

Alt i alt en artig match å spille. I løpet av 60 minutter er det ingen av lagene som leder med mer enn ett mål. Begge lag er nok litt småforbanna på noen møkkamål bakover, men det viser seg viktig å fyre fra avstand i slike matcher. Mye rart skjer foran mål.
Digg å få årets første poeng. Vi får bygge videre på denne kampen. Innsatsen er tilbake, vi klarer å tette igjen bedre enn hva vi har gjort før og fremover skapes det bra med sjanser, men utellingen er ikke der den skal på enkelte spillere(les toppscoreren..).
Kommunikasjonen må dog bli bedre bakover, da noen av målene blir for enkle pga dårlige markeringer.

Det må nevnes at Høveln gjør en bra match og tar med seg 3 poeng i en match mot gamle. Ellers er det en skikkelig laginnsats som er avgjørende for poenget. Vi gleder oss til fortsettelsen!

Matchstat:
1-0 Pål (Eivind)
1-1
1-2
2-2 Eivind (Kristoffer)
3-2 Emil (Pål)
3-3
3-4
4-4 Wasa (Høveln)
4-5
5-5 Høveln
5-6
6-6 Kristoffer (Høveln)
6-7
7-7 Lars

Utvisninger: Kubakken 0, OSI 6 min

1 Comment on Kubakken – OSI

  1. Bra jobba, gutta! På tide med et poeng. Deilig å få det med på tampen. Hilser fra bryllup i Danmark.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.