Kubakken – Sagene 4

Dagen etter seriestarten var det igjen klart for en ny innebandykamp. Vi hadde samlet sammen en god gjeng og var klare for å møte Sagene sitt fjerdelag (hvor mange lag har de egentlig?). I 2.divisjon i fjor slo vi Sagene 2 så vi var vel relativt komfortable før kampen, men vi vet at kampen skal spilles og vi må fortsatt levere det Kubakken er best til nemlig innsats, innsats og mer innsats.

Kampen ble spilt i bakgården til Wasa og Høvern, nærmere bestemt Høyenhallen. Kampen startet rotete, og vi slet litt med å komme skikkelig i gang. Så skjedde det vi har snakket om og trent på, men vi fortsatt ikke helt klarer å demme opp mot. Et godt gammeldags frislag hvor vi sover i markeringene og Sagene spilleren får enkelt stå alene til høye for muren og lade slegga. Det går ikke, heller ikke mot antatt svakere lag.

Heldigvis skulle ikke dette få noen konsekvenser, og vi jobbet oss sakte, men sikkert tilbake i kampen. Vi hadde kanskje ballen 80% av tiden, men vi er ikke akkurat innebandyens svar på Barcelona, så vi sleit lenge med å finne åpninger i den veldig trange Sagene boksen. Etter 16 minutter kom heldigvis utligningen ved Eivind, hvilket holdt seg ut perioden.

Andre perioden startet som første sluttet. Det var ingen utvisninger, men det føltes som Kubakken spilte i powerplay. Vi spilte rundt og rundt Sagene boksen, prøvde noen skudd som gikk over eller i beina på motstanderen, og i det hele tatt manglet vi tempoet på ballen og den siste og avgjørende presisjonen i pasningspillet.

15 minutter ut i perioden kom heldigvis målet som ga oss den betryggende ledelsen. Rune fikk en bra pasning fra Doffen og endelig satt ballen bak Sagene keeperen.

Det ble ikke noe flere mål i andre perioden, men i 3.periode løsnet heldigvis mye av de uforløste spillet vi hadde bygget opp i de foregående periodene. Etter halvspilt 3.periode sto det 5-1 og det var ikke lenger noen bekymring for hvor dette skulle ende. Kubakken ga seg ikke før det sto 8-1 og med en litt sløv avslutning endte kampen 8-2 til Kubakken.

En litt rar kamp, hvor Kubakken styrte spillet totalt mot et svakt Sagene 4, men vi stanget lenge mot en vegg av svart-hvite spillere. Vi manglet nok det lille ekstra for å skape det nødvendige rommet, samtidig som vi må jobbe mer med raskere og bedre avslutninger. Uansett vi er videre på en helt grei innebandy dag, og vi kan nå feire ny rekord i cupen. 3.runde i cupen har vi merkelig nok aldri klart før, og dette er veldig gøy. Det betyr mer innebandy i høst, og hva er bedre enn det!

Mål:

1-1 Eivind (Ass Rune)

2-1 Rune (Ass Kristoffer)

3-1 Rune (Ass Eivind)

4-1 Selvmål

5-1 Kristoffer (Rune)

6-1 Knut (Kristoffer)

7-1 Kristoffer

8-1 Kristoffer (Ass Knut)

4 Comments on Kubakken – Sagene 4

  1. Møter Gjelleråsen 2 i neste runde. Ser ut til at vi har fått hjemmekamp og at den vil bli spilt helgen 8.-9. oktober.

  2. Statistikken for kampen er oppdatert, men ingen har fått oppdatert med antall kamper, da jeg ikke har oversikten over hvem som spilte. Kan den som sitter på kampskjema sende meg en mail på det? Ble det noen utvisningsminutter?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.