Kubakken – Sandvika 3-4

Å arrangere julebord dagen før match var kanskje ikke verdens lureste ide, men optimismen var stor i løpet av lørdagskvelden. Vi viste også at flere av spillerne hadde stor rutine i faget, så dette skulle nok gå greit. Resultatet var labert, viste seg at julebordet hadde tatt hardt på. Oppmøtet var bra, men formen var ganske dårlig.
Kampen starter avventende. Sandvika spiller mye langt, mens vi prøver å sette fart på overganger. Begge lag skaper målsjanser, men det er Sandvika som først får uttelling. Etter en litt dårlig avklarering, får vi frislag mot. Som vanlig er vi dårlige til å sette muren og dette utnytter Sandvika. Setter ballen i krysset. Resten av perioden bølger det frem og tilbake, men ikke flere mål.
Alt i alt en ganske jevn og rotete periode. Vi får noen store muligheter, men skuddene sitter ikke.

I andre periode har vi bestemt oss for å presse høyt, for å forhindre oppspillene til Sandvika. Dette er en vellykket taktikk, etter ca 1 min setter Kristoffer utligningen. Dette tenner oss og vi setter en bra trykk. Får flere store sjanser, men det er Sandvika som går opp i ledelsen. En markeringssvikt fører til 2-1. Vi fortsetter å presse og jubelen står i taket når Rune sørger for dagens mål på tennisen. Tar ikke lenge før vi får en karamell tilbake og når perioden er ferdig står det 4-2 til Sandvika etter ett par mål av den enkle sorten.

I tredje periode prøver vi å fortsette kjøret fra 2. Vi starter med å ri av en utvisning. Vi presser høyt, men spillet sitter ikke like bra som i 2 periode. Midtveis i perioden får vi overtallsspill etter en litt kontroversiell episode. En Sandvika spiller bytter ureglementert etter at han blir skadet. Dette utnytter vi ved en heldig touch. Vi prøver å sette trykk, topper laget. Dette får minimal effekt og kampen ender med Sandvika seier 4-3.

Dette var absolutt en match vi burde ha vunnet. Etter at vi startet å presse høyt, var vi det førende laget. Likevel gikk ballen litt for tregt. Skuddene var katastrofalt dårlige. 70 % av skuddene kom aldri frem, eller så gikk de for høyt eller til siden. Regner med at det blir skuddøvelser på treninger fremover…Vi bør også fokusere på raske avslutninger. Vi bruker fort 1-7 touch for mye og da blir det vanskelig å spille mot ett lag som ligger i en trang boks.
Neste er det kanskje lurt å legge julebordet til en mer passende dag. Dagen før match funket ikke så bra som vi hadde håpet.

Laget:

Backer:
Jostein – Gjermund
Pål – Lars
Vegard – Høvelen

Ole – Per – Trond
Espen – Knut – Viggo
Rune – Eivind – Kristoffer

Mål:

0-1
1-1 Kristoffer, Eivind
1-2
2-2 Rune, Eivind
2-3
2-4
3-4 Selvmål

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.