Kubakken – Tunet

Kveldskamp er alltid moro og denne gang skulle Kubakken møte Tunet 2. Forrige match endte 4-4 etter en thriller av en match med høy temperatur. Vi var derfor spent på hva Tunet stilte av mannskap denne gangen.
Det viste seg at de stilte med ett relativt tynt mannskap, en innbytter, men med masse rutine. Kubakken derimot stilte både med rutine og to fulle rekker.

Kampen har så vidt begynt da Tunet setter sin første i nota. Ett par kjappe kombinasjoner og vi er helt utspilt. Det virker som vi ikke tar dette spesielt tungt og vi spiller videre med lavt tempo og ikke alt for bra innsats, stikk motsatt av kampplan satt av Coach. Tunet fortsetter å produsere sjanser på kombinasjonsspillet sitt og etter første periode står det 0-3, noe som er fullt fortjent. Vi hadde riktignok skapt litt foran mål, spesielt ved Petter, men følelsen av at vi kunne mye bedre lå i bakhodet. Etter en hårføner av Coach var kubakken klar for å revansjere seg i 2. periode.

Hårføner’n må ha vært justert noe feil, for etter 19 sekunder ut i 2. periode er stillingen 0-5…
Litt ut i perioden tenner riktignok Rune ett lite håp der han ekspederer pasningen fra Frode sikkert i mål på typisk Pedal vis. Tunet svarer ganske greit og setter både 1-6 og 1-7 på rufsete forsvarsspill av Kubakken. Jostein gjør ett par kvalifiserte redninger og sifrene kunne fort vært verre. Prikken over I’n settes når 66 får en utvisning i det periodesignalet går.

Kubakken starter 3 periode i undertall og det ser bekmørkt ut når Coach pådrar seg nok en utvisning i undertall. Men vi klarer med god innsats å ri av undertallet og det virker som dette tenner Kubakken til en sluttspurt. Rune setter sin andre for dagen etter ett sololøp over hele bana, før han setter den lurt i hjørnet. Tunet setter sin siste for dagen rett etterpå, før Rune setter opp Kristoffer i favorittposisjon, noe som medfører 3-8. Tunet begynner nå å bli slite i beina og de pådrar seg noen utvisninger som vi utnytter kjapt. Kristoffer setter 4-8 på frislag og nå begynner maskineriet å fungere. Vi produserer bra med sjanser, men Tunet keeper’n har en bra dag. Vi øker tempoet og kjører på, men det vil seg ikke på slutten og kampen ebber ut med en klar Tunet seier.

 

Etter kampen føltes det utrolig bittert å ikke ha klart å henge med i denne kampen. De to første periodene henger vi ikke med defensivt der vi glipper markeringene gang på gang. Tunet får enkelt spilt opp bakfra og etter en kjapp pasning endte det gjerne opp på blank. Fremover er det også dårlig, men det skal også sies at vi brente mye sjanser og vi møtte en god sisteskanse.

Nå er det bare å samle trådene og gjøre jobben vår de siste tre matchene. Heldigvis er alt opp til oss selv.

Kampstat:

0-1

0-2

0-3

0-4

0-5

1-5 Rune (Frode)

1-6

1-7

2-7 Rune

2-8

3-8 Kristoffer (Rune)

4-8 Kristoffer (Rune)

 

2 Min: Kristoffer og Eivind.

2 Comments on Kubakken – Tunet

  1. Detta hørtes ut som en skikkelig møkkakamp, ass. Satser på å komme sterkere tilbake på søndag! Hvis flygudene står meg bi stiller jeg til kamp.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.