Lillestrøm IBK 2 – Kubakken IBK

På søndag reiste Kubakken helt til Lillestrøm for å spille kamp. På Romerike hentet de hjem nok en seier, etter enda en kamp der motstanderen ikke var i nærheten av å bidra med noe særlig eget spill.

Med Jostein på Alpetur steppet Atle inn for å vokte buret. Og på grunn av sykdom og diverse andre planer endte Kubakken med kun tre backer. Likevel var det Kubakken som satte tempoet i kampen fra start. Som vanlig fikk motstanderen likevel inn det første målet. Lillestrøm ga Kubakken mye rom å boltre seg i, men ballen ville ikke inn før Ola fikk en fin tversoverpasning fra Eivind og banket til med et fint slagskudd etter nesten åtte minutter. Like etter stjal Knut ballen fra Wasa, som sto klar med ladet børse. Mens Thomas forberedte noen saftige gloser skyndte Knut seg å sette ballen oppunder tverrliggeren. Så da ble det jubel og glede i stedet for skyllebytte! Lillestrøm kom rett som det var på kontringer, og midtveis i perioden fikk de utligne  til 2-2. På tampen av perioden var det Kubakkens tur til å score på en kontring, da Knut styrte en pasning fra Espen i mål.

Kubakken fortsatte å dominere i andre periode. Og etter hvert begynte det også å gi uttelling. Lars knallet inn et slagskudd, før Wasa glimtet til med noen magiske øyeblikk. Etter en lang pasning fra Knut vippet han ballen over keeperen, før han rundet ham og slo ballen i nota på tennisen med en hånd på kølla. Vakkert! Og i neste bytt fulgte han opp med å kline ballen i mål fra distanse på sitt første touch. Nå var Lillestrøm hektet av. De virket slitne og resignerte, og det ble stadig mer rom for Kubakken å spille i. Likevel fikk de satt inn en heldig redusering, før Lars satte inn 3-7 på et fint skudd.

I tredje periode skulle Kubakken bare pynte på resultatet. Men ballen ville bare ikke inn. Lillestrøm-buret ble pepret med skudd, men presisjonen var ikke god nok. Mange sjanser ble sløst vekk ved at man skulle spille en siste pasning i stedet for å sette ballen i nesten åpen kasse. Knut kranglet inn en ball, før toppscorer Doffen endelig meldte seg på i protokollen med to kjappe mål. Til slutt fikk Lillestrøm redusere en siste gang på en kontring. Da endte det med 4-10-seier til Kubakken.

Kubakken er fortsatt ubeseiret, etter nok en relativt lett seier. Det var en artig kamp, der Lillestrøm ga gjestene mye rom til å finne hverandre og spille ball. Dessverre var ikke effektiviteten særlig høy. På en god dag kunne spilleovertaket sikkert resultert i minst ti mål til. Men det er jo gøy å prøve å dra på med litt ekstra fint spill når man har sjansen. Artig at Atle fikk sjansen i offisiell kamp også. Han gjorde jobben sin bra og styrte laget foran seg fint. Nå gjenstår kun en kamp av serien. På torsdag blir det kamp mot Bestum, før vi skal ut i kamper mot vinnerne av de to andre avdelingene i tredjedivisjon. Kanskje blir det en intens avslutning  på sesongen, siden kretsen ønsker å bli ferdig med kampene før påske. Det blir gøy!

Laget:

Backer: Ola – Lars – Pål

Løperrekker: Eivind – Doffen – Rune og Espen – Knut – Wasa

Atle i mål

1-0

1-1: Ola (Eivind)

1-2: Knut

2-2

2-3: Knut (Espen)

—-

2-4: Lars (Rune)

2-5: Wasa (Knut)

2-6: Wasa (Lars)

3-6

3-7: Lars

—-

3-8: Knut

3-9: Doffen (Rune)

3-10: Doffen (Rune)

4-10

2 min: Wasa

1 Comment on Lillestrøm IBK 2 – Kubakken IBK

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.