Lyn og Haugerud

To tette og spennende kamper siden sist: Først hjemmekamp mot Lyn 2 på Romsås, så mot Haugerud 2 på mer hjemlige trakter på Bjølsen. De vippet hver sin vei.

På Romsås stilte Kubakken med rekordsterkt oppmøte. 13 mann – og Øystein som lagleder på benken! Lyn stilte med et løpssterkt lag, og Kubakken var bakpå fra start. Bevegelige Lynspillere fant mye rom og kom til farlige sjanser. Marginene og Jostein holdt oss inne i kampen, og det sto 0-1 til første pause. Lyn økte til 0-2 før Kubakken endelig fikk uttelling midtveis i kampen, da Emil satte reduseringen i overtall. Lyn kom tilbake med to kjappe mål, før Ola kranglet inn 2-4 før siste pause. I tredje periode burde Kubakken tatt over kampen, med friskere bein enn Lyn. Og til tider trillet de mye ball rundt Lyn. Men det var bortelaget som scoret igjen. Heldigvis svarte Emil, assistert av Knut. Da Kubakken satte inn trøkket på slutten kontret Lyn inn 3-6. Men helt på tampen ble innsatsen omsider omsatt i tellende resultat. Lars klinte inn 4-6 i overtall med to og et halvt minutt igjen av kampen. Og da Emil føyset inn 5-6 fra distanse var det fortsatt et drøyt halvminutt igjen. Kubakken rakk å sette opp et par desperate angrep, men avslutningene var ikke presise nok. Dermed ble det et surt ettmålstap.

Kampen mot Holmlia ble utsatt, så da var neste mulighet til å reise kjerringa mot Haugerud 2. Med Jostein på hyttetur trakk Ola på seg keeperutstyret og plukket fram gamle kunster. Det gikk overraskende bra, i det som skulle vise seg å bli nok en rysare av en innebandykamp. I starten var forsvaret ikke veldig flinke til å hjelpe Ola. Med slapt press foran mål fikk Haugerud sette tre mål i første periode. I den andre enden skjøt Kubakken keeperen desto bedre, med den ene avslutningen etter den andre rett i brystet. På tampen av førsteperioden fant Espen løsningen, da han slang avgårde en lompe langs gulvet som trillet rett i kassa. I midtperioden begynte andrerekka virkelig å få flyt i angrep. Knut droppet ballen ut til Espen foran mål, og han fikk lurt den inn under keeperen. Så utlignet Knut etter pasning fra Emil, før Haugerud gikk opp til 3-4. Wasa klinte inn et frislag, før Espen trillet inn nok en lompe langs gulvet. Og rett før siste pause fikk Haugerud kjempet inn 5-5.

Kubakken startet siste periode med en mønsterkontring, som Doffen ekspederte i mål. Da Rune økte til 7-5 kjentes det ut som Kubakken hadde tak på kampen. Men Haugerud ga ikke opp, og reduserte i neste bytt. Så ble kampen stående og vippe lenge, før det nok en gang ble balanse i regnskapet med 7-7 tre og et halvt minutt før slutt. Kubakken holdt hodet kaldt og kjempet videre, og knappe to minutter senere brøt Eivind en pasning høyt i banen. Knut plukket opp ballen, og satte iskaldt inn 8-7! De siste hektiske sekundene tok Haugerud ut keeperen, og blant annet leverte Ola en matchvinner-redning før kampen ebbet ut med Kubakken-seier.

To ulike motstandere i to jevne og spennende kamper. Lyn var bevegelige og raske, mens Haugerud var litt mer røslige. I begge kampene var Kubakken tidvis på hæla, men de gangene vi trillet ball og gjorde ting enkelt skapte vi mange farligheter. Mot Lyn var ikke uttellinga god nok, mens mot Haugerud hadde vi flere marginer på vår side. Gøy å spille tette kamper – men det er jo aller best å stikke av med alle poengene i samme slengen!

Kubakken – Lyn 2

Jostein – Ola – Lars – Allan – Wasa – Pål – Rune – Eivind – Espen – Petter – Knut – Doffen – Emil

0-1

0-2

1-2: Emil (Doffen)

1-3

1-4

2-4: Ola

2-5

3-5: Emil (Knut)

3-6

4-6: Lars (Doffen)

5-6: Emil (Espen)

2 min: Petter, Eivind, Pål, Rune

Kubakken – Haugerud 2

Ola – Allan – Rune – Pål – Wasa – Eivind – Espen – Lars – Knut – Emil – Petter – Doffen

0-1

0-2

0-3

1-3: Espen (Knut)

2-3: Espen (Knut)

3-3: Knut (Emil)

3-4

4-4: Wasa (Espen)

5-4: Espen

5-5

6-5: Doffen (Rune)

7-5: Rune (Doffen)

7-6

7-7

8-7: Knut (Eivind)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.