Ny sesong!

Da er sesongen 2018/19 i gang for alvor. Kubakkens ambisjoner er som vanlig å ha det dritgøy. Og å holde seg i tredjedivisjon. Når halve laget nå har rundet 40 skulle man tro at det begynner å bli vanskelig å holde nivået. Men etter fire kamper ser det ut som Kubakken fortsatt henger godt med: Fire strake seire!

I cupens første runde møtte Kubakken Gjelleråsen 3. Litt labert oppmøte, men med 8 spillere hang Kubakken greit med i møte med et lag med omtrent samme snittalder. Gjelleråsen gikk opp i ledelsen i starten av andre periode, men Kubakken svarte raskt, da Petter iskaldt satte sin egen retur. Emil tok Kubakken opp i ledelsen på straffe. Tidlig i tredje periode utlignet hjemmelaget. Ola satte en frekkas fra bak dødlinja via keeper. Men Gjelleråsen utlignet igjen. Med seks minutter igjen av kampen kranglet Doffen inn 3-4 med en innlagt piruett i slottet. På tampen sendte Gjelleråsen alt i angrep, og ballene suste rundt øra til Jostein. Han holdt godt unna, men da han ble utspilt med en tversoverpasning var Wasa på pletten med en helt fantastisk redning liggende i spagaten foran eget mål. Dermed sikret Kubakken avansement i cupen.

Så var det klart for serieåpning mot Refstad. Vi hadde et par jevne oppgjør mot dem i fjor, og var klar for nok en tøff kamp. Skuldrene ble senket da Pål klinte inn et distanseskudd til 1-0 allerede etter 38 sekunder. Doffen satte 2-0 etter et nydelig klikk-klakk-angrep i hele banens bredde. Emil økte til 3-0 etter 12 minutter. Refstad kranglet inn en redusering rett før pause. God uttelling for Kubakken i første periode. I andre periode bølget spillet fram og tilbake, men det ble ikke mål av det. Refstads frustrasjon ble skrudd opp enda noen hakk da Wasa klinket inn 4-1 fra backposisjon. Midtveis i sisteperioden reduserte Refstad til 4-2. Og med drøyt to minutter igjen av kampen klarte de å kjempe inn 4-3. Dermed ble det et stormløp mot Jostein, som leverte en drøss gode redninger. men da Refstad tok ut keeperen fikk Mads kjempet inn 5-3 og sikret seieren.

Andre runde i cupen og andre runde i serien ble satt opp på påfølgende dager. Kunne det gå bra for skrøpelige, gamle kropper? I møte med spreke studenter i OSI 2 gikk det overraskende bra, selv med kun to innbyttere. Motstanden var ikke all verden, og til slutt sto det 12-2 på tavla.

Dagen etter stilte to fulle rekker til bortekamp mot Lørenskog. På parketten hang Kubakken godt med fra start, men hjemmelaget var heldigere med uttellinga. Et lurt skudd nede i hjørnet, en merkelig ball som dalte inn i mål etter krangling foran kassa og et kjempeskudd rett i krysset. Kubakken svarte med to mål i første periode. Eivind ekspederte Doffens pasning fra bak kassa rett i nota og Mads gjorde det hele på egenhånd. 3-2 til første pause. Men derfra så ikke Kubakken seg tilbake. Emil satte utligningen tidlig i midtperioden etter pasning fra Lars, før han kjempet inn 3-4 etter god forechecking. Midtveis i kampen økte Mads til 3-5. I siste periode løsnet det virkelig offensivt. Emil satte en retur. I overtall klinte Lars et slagskudd rett i krysset. Emil scoret sitt fjerde for dagen etter å ha løpt fra hele Lørenskogs forsvar. Eivind satte 3-9 og Wasa banket det tiende inn via tverrliggeren. Til slutt fikk Emil sette kronen på verket med sitt femte mål på straffe.

Herlig innsats og mye gøyal innebandy i starten av sesongen. Spillet har til tider vært litt uryddig, men med rutine og god jobbing har det blitt fire fortjente seire. Dette ser ut til å bli en artig og spennende sesong! Bare å holde seg skadefrie, nå…

 

Gjelleråsen 3 – Kubakken

Jostein, Pål, Ola, Espen, Petter, Emil, Doffen, Wasa,

1-0

1-1: Petter (Emil)

1-2: Emil

2-2

2-3: Ola (Doffen)

3-3

3-4: Doffen (Wasa)

Kubakken – Refstad

Jostein, Espen, Eivind, Doffen, Lars, Wasa, Petter, Emil, Mads, Pål

1-0: Pål (Doffen)

2-0: Doffen (Mads)

3-0: Emil (Pål)

3-1

4-1: Wasa (Doffen)

4-2

4-3

5-3: Mads

Kubakken – OSI 2

Jostein, Espen, Ola, Wasa, Lars, Doffen, Knut, Emil

1-0: Doffen

2-0: Espen (Knut)

3-0: Doffen (Lars)

3-1

4-1: Doffen (Knut)

5-1: Ola (Doffen)

6-1: Lars (Ola)

7-1: Doffen (Ola)

8-1: Knut

9-1: Knut (Lars)

10-1: Emil (Lars)

10-2

11-2: Doffen (Knut)

12-2: Emil (Doffen)

Lørenskog – Kubakken

Jostein, Wasa, Knut, Eivind, Doffen, Mads, Pål, Lars, Espen, Petter, Emil

1-0

1-1: Eivind (Doffen)

2-1

2-2: Mads

3-2

3-3: Emil (Lars)

3-4: Emil

3-5: Mads (Doffen)

3-6: Emil (Espen)

3-7: Lars (Eivind)

3-8: Emil (Espen)

3-9: Eivind (Mads)

3-10: Wasa (Mads)

3-11: Emil

2 min: Mads

2 Comments on Ny sesong!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.