OSI 3 – Kubakken 1-12

Endelig vartet Kubakken opp med festspill, etter noen målfattige oppgjør tidligere i sesongen. OSI ble knust på hjemmebane med 1-12.
Første periode starter litt avventende, men det blir fort klart at Kubakken er det førende laget. Etter fem minutter sitter den første, Kristoffer setter ballen i mål etter ett fint skudd. Dette fører til ekstra tenning og Persa setter den andre etter fint samspill med Tom. Midt i perioden kommer dagens mål, Eivind knaller kula i krysset etter en fin pasning fra Persa. Jostein setter periodens siste mål.

Tendensen med at vi slipper oss ned i andre periode er heldigvis ikke tilstede denne dagen. Tar 21 sekunder med Rune på bana før han setter kula i mål. Knut Ole følger opp med ett lurt skudd i mål og Eivind setter dagens andre. Ola redder også mesterlig en straffe i denne perioden. Perioden vinner vi 3-1 og kampen er i realiteten kjørt. Scoret i gleden er at Hans ryker på en skade som ikke ser bra ut. Frykter for at sesongen er kjørt.

I 3 periode kjører vi på. Spillet sitter bedre og bedre, og vi skaper mange store sjanser. Vi er relativt effektive og vi scorer fem mål denne perioden. Viggo setter to og sørger for delt ledelse i kampen om toppscorer tittelen i klubben. Lars setter ett fint mål i powerplay og Kristoffer setter to.

Vi spiller en bra kamp. Vi er oppe i ringa fra første dropp og spillet satt mye bedre enn i tidligere matcher. Rokeringene i rekkene ga resultater og det offensive spillet var til tider meget bra. Vi møtte nok ikke det beste laget i divisjonen, men vi spiller meget bra både offensivt og defensivt.

Dagens keeper: Ola
Dagens back/Forward: Hele Laget
Dagens hissigpropp: Tommelom
Dagens bytt: Rune/Eivind
Dagens pasning: Knut Ole
Dagens kondolanse: Hans
Dagens ambulansesjåfører: Marit og Andrew

Matchfakta:

OSI 3 – Kubakken 1-12(0-4, 1-3, 0-5)

0-1 Kristoffer
0-2 Persa, Tom
0-3 Eivind, Persa
0-4 Jostein, Persa
0-5 Rune, Kristoffer
1-5 Osi
1-6 Knut Ole, Kristoffer
1-7 Eivind, Persa
1-8 Viggo, Vegard
1-9 Lars, Espen
1-10 Kristoffer, Rune
1-11 Viggo, Eivind
1-12 Kristoffer

Utvisninger:
Osi 4 * 2
Kubakken 3*2 (Tom 4 min, Eivind 2 min)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.