OSI – Kubakken IBK

Kubakken stilte uten coach i kampen mot topplaget OSI på søndag. Likevel var det nok spillere til å ha en ekstra innbytter på benken. Kubakken startet kampen bra, men det holdt ikke helt ut.

OSI stilte ikke med fullt mannskap fra start. Det klarte Kubakken å utnytte. I andre bytt spilte Emil og Espen opp langs høyrekanten, før ballen ble sluppet tilbake til Pål på backen. Med sin første touch på ballen etter en lengre ferie i Thailand banket han 1-0 i nettaket. Kubakken hadde mange gode angrep i starten av kampen. Etter knapt ni minutter var Espen og Petter foran kassa. Med et par sleivtreff endte det med et magisk mål, da Petter sendte ballen i det lengste hjørnet med en himmelhøy tennislobb fra nesten død vinkel. Få sekunder senere klinte Doffen inn 3-0 fra høyrekanten. Kubakken fant raskt ut av OSIs angrep, som stort sett fulgte samme oppskrift hver gang. Men midtveis i første periode ankom et par forsterkninger til OSI-laget. Da ble det vanskelig å holde styr på de mest tekniske spillerne. Reduseringen til 1-3 ble satt inn bak et utspilt Kubakkenforsvar etter 13 minutter.

I andre periode kjempet Kubakken iherdig i forsvar. Med litt marginer på sin side holdt de OSI unna. Det ble litt lengre mellom de gode angrepene, men Kubakken hang godt med i kampen. Et undertall ble også ridd av. Men så ble Ola skadet og måtte forlate banen med blødende nese. Like etter fikk Emil en utvisning av en dommer som ikke tåler noe særlig tilbakemeldinger fra spillerne. Etter å ha forsvart seg meget godt og holdt nullen i over 17 minutter av andre periode glapp det til slutt i undertall. Rett før pause ble det gjort noen dårlige valg da Kubakken hadde ballen, noe som ga OSI en siste sjanse til å avslutte. Og ett sekund før pausesignalet satte de utligningen til 3-3.

Tredje periode ble innledet med mer god jobbing i forsvar. Men det ble etter hvert tydelig at OSI hadde litt mer å gå på. Når ballen gikk raskt eller teknikerne drillet havnet Kubakken på hæla. Midtveis i perioden var OSI i ledelsen for første gang. Da ledelsen ble økt med fem minutter igjen av kampen måtte Kubakken prøve å presse høyere og vinne ballen tidligere. Det endte med noen hodeløse vurderinger og to kjappe baklengs. Helt på tampen satte Frode inn et pent trøstemål etter en fin kontring.

En frustrerende kamp. Kubakken startet veldig bra – riktignok mot et litt svekket OSI. Men også da motstanderen var fulltallig var jobben i forsvar stort sett veldig god. Kubakken hang godt med i nesten hele kampen. Med tre dårlige minutter i andre periode og noen glipper i siste halvdel av siste periode var det nok til å rote bort ledelsen, og vel så det. Ikke ufortjent at OSI vinner. Nok en gang får Kubakken dårlig betalt for innsatsen. Kampen står som et godt eksempel på at det ikke er nok å levere full innsats og konsentrasjon i 80% av en innebandykamp.

Laget:

Jostein

Ola/ Høveln – Wasa – Lars – Doffen – Rune

Pål – Frode – Espen – Petter – Emil

0-1: Pål (Espen)

0-2: Petter (Espen)

0-3: Doffen (Rune)

1-3

2-3

3-3

4-3

5-3

6-3

7-3

7-4: Frode (Doffen)

2 min: Frode og Emil

 

2 Comments on OSI – Kubakken IBK

  1. En liten korreksjon, jeg hadde passet til doff på 3-0 scoringa (siden jeg serverte ballen til mrD på gullfat så synes jeg at jeg skal ha den…)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.