Romjulsturnering 2010

Ajer IBK arrangerte som vanlig innebandyturnering på Hamar i romjula – et trivelig og bra initiativ. Kubakken var med som vanlig. Og som vanlig ble laget svekket etter to kamper, da Partykongen Tom ikke vet å holde parties på riktig dag. Med hjelp fra noen kompiser av Mads, og bandykongen Jens, klarte vi å stille innbyttere i samtlige kamper.

Det startet greit, med en oppskriftsmessig 4-o-seier over Ajer 2, som besto av en gjeng unggutter pluss et par veteraner. I andre kamp møtte vi Hamar All-Stars, en gjeng med hockeyspillere, pluss russebuss-venner. Dette var en kamp der Kubakken burde rodd i land seieren på ren rutine. Men med dårlig uttelling foran mål og et par uheldige baklengs endte det med uavgjort. Dermed lå det an til at målforskjellen skulle bli avgjørende for hvilke lag som gikk videre fra gruppespillet.

I den tredje kampen møtte Kubakken En Himmel Full av Stjerner, et lag med i hvert fall et par gode innebandy-stjerner. I starten hang likevel Kubakken godt med, men hadde nok en gang vanskelig for å få ballen inn i mål. Utover i kampen glapp det også mer bakover, og det endte med 2-0-tap. Det betød at Kubakken ikke gikk videre til semifinale. Hamar All-Stars og Kubakken endte på samme antall poeng og med samme målforskjell. Men Kubakken scoret færre mål, og måtte derfor takke for seg etter gruppespillet.

Men det var artig, læll. Takk for en hyggelig innebandy-dag til alle som var med, og takk til arrangør Ajer for godt initiativ!

1 Comment on Romjulsturnering 2010

  1. En Himmel Full Av Stjerner gikk for øvrig videre til å slå Ajer på straffer i finalen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.