Sagene IF 2 – Kubakken IBK

Siste kamp før en lang julepause ble spilt på lørdag, da Kubakken møtte andrelaget til Sagene. Nok en sterk motstander, men kunne Kubakken stjele med seg flere bonuspoeng?

Det startet bra. Fra litt inne på egen banehalvdel slang Frode ballen i retning kassa. Der var det trafikk og flere Kubakkenspillere klare for å jobbe på returen. Men det trengtes ikke. Ballen hadde en fin dupp, keeperen så ingen ting, og kula gikk rett i mål! Ledelsen varte ikke så lenge. Direkte fra droppen spilte Sagene seg presist inn i midten og klinte ballen i mål. Og i neste bytt fikk de satt inn 2-1. Så fikk Kubakken frislag på venstrekanten. Eivind kikket etter noen å spille ballen til, men bestemte seg for heller å banke ballen rett i krysset. 2-2 og mye action før det var spilt fem minutter. Kampen roet seg litt ned etter den forrykende åpningen. Sagene var veldig bevegelige og fant hverandre over hele banen. Kubakken jobbet for harde livet og klarte stort sett å dekke opp løpene. Flere gode Kubakken-kontringer kunne endt med mål med litt mer presisjon i avslutningene. Midtveis i perioden var det Knut som førte an i en kontring. Han dro seg ut til venstre og forsøkte å droppe ballen tilbake til Wasa sentralt i banen. Wasa hadde litt for stor fart til å klare å ta imot pasningen, men bak ham kom Espen også i full fart. Han plukket opp ballen og klemte til med et dragskudd som snek seg inn nede i hjørnet. Da var det Kubakken som var i ledelsen igjen. Det holdt helt til Sagene fikk spille i overtall. Kubakken jobbet godt, men akkurat idet utvisningen var over klarte Sagene å spille en mann fri foran mål med en fiffig zorro-pasning. På tampen av perioden glapp det da det ble zorro-trikset igjen. Og så fikk Kubakken en utvisning til, som Sagene utnyttet til å sette 5-3.

Kubakken hadde levert en god førsteperiode. Det var bare noen glipper på slutten som gjorde at Sagene ledet med to. Stillingen sto seg i halve andre periode, før Sagene straffet Kubakken for en feilpasning og kontret inn 6-3. Kubakken hadde sine sjanser til å score i flere fine angrep, men den siste touchen var ikke god nok. Trond, Ola og Lars var blant spillerne som var milimetre unna å sette ballen i mål. Til slutt fikk Ola uttelling, da han gjorde alt på egenhånd. Han vant tilbake en ball på midten, dro seg nydelig gjennom forsvaret og satte kula kontrollert i mål. Vanskelig å tro at gutten nettopp har hatt to uker treningsfri på grunn av brist i ribbeinet. To mål bak igjen, og ikke noen umulighet å hente inn ledelsen. Men på slutten av perioden havnet Kubakken litt på etterskudd igjen, og Sagene fikk sette 7-4.

Siste periode dreide seg om å fortsette den gode innsatsen. Med litt tur kunne man få med seg et poeng. Sagene spilte mye ball, mens Kubakken jobbet knallhardt for å dekke opp alle spillerne som stadig løp i nye posisjoner. Stort sett gikk det bra. Kontringssjansene fortsatte å by seg, men ballen ville ikke inn. Kubakken begynte å bli slitne, og med omtrent seks minutter igjen av kampen fikk Sagene øke ledelsen to ganger. Så fikk Wasa endelig belønning for strevet, da han fikk dratt seg pent mellom et par forsvarere og satte ballen i mål. På dette tidspunktet var Sagene mest interessert i å lage show, og spilte ballen rundt slitne Kubakkenspillere. Det ble ett mål til ut av det, og kampen endte 10-5.

Med Kubakkens to toppscorere på fiskeferie på den andre siden av jordkloden var det en del nye konstellasjoner på banen i denne kampen. Det fungerte overraskende bra. Den defensive delen av jobben ble løst meget bra. I angrep merket man kanskje savnet av noe presisjon i avslutningene, men det var veldig lite om å gjøre at det satt en del baller til i nota. Alt i alt var det nok en god kamp fra Kubakken. Det var morsomt å spille, selv om Sagene til tider viste tydelig at de var et bedre lag. Med litt mer marginer på sin side kunne Kubakken vært med hele veien ut. Nå er det bare å holde innebandyformen ved like over jul – neste kamp er ikke før om to måneder.

Laget:

Ola – Gjermund/ Vegard/ Trond – Eivind – Lars

Frode – Pål – Espen – Knut – Wasa

Jostein i kassa.

Mål:

0-1: Frode (Pål)

1-1

2-1

2-2: Eivind

2-3: Espen (Knut)

3-3

4-3

5-3

—-

6-3

6-4: Ola

7-4

—-

8-4

9-4

9-5: Wasa

10-5

2 min: Eivind og Ola

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.