Tøff gruppefinale!

Vi viste at dagens motstander, Kings Praha, skulle bli en betydelig tøffere motstand enn de to foregående kampene. For å gjøre ting ennå vanskeligere hadde Ola sin rygg forverret seg, og han var nødt til å kaste inn håndkleet. Da var vi to innbyttere, mens kings stilte med to rekker.

Kings var veldig agressive og ga oss veldig lite tid med ball. Spesielt Rune ble nærmest trippel markert til tider. Kings sto høyt og presset, mens vi ikke hadde noe annet valg enn spille defensivt med fokus på kontra. Kampen vippet frem og tilbake med flere gode muligheter for kubakken. Samtidig fikk Kings flere skuddmuligheter.

8 minutter ut i andre periode skjer det fatale. Lars mister en duell på midten og etter litt frem og tilbake får Kings fyra av et skudd som går inn. Faen!

Vi fortsetter å skape gode muligheter og kunne både utlignet og tatt føringen. Men det vil seg ikke helt foran mål og kampen ender med et 0-1 tap. Synd men vi var likevel klare for kvart’en.

Nå venter en tøff kvartfinale kl 1820 mot et finsk lag. De har en storskytter og 2 rekker så det skal bli tøff matching. Vi er overhodet ikke knekt av tapet og har trua på seier i kveld! Nå er det pasta, premier league match og hvile før kveldens kamp.

Dette blir en rysare! Følg med her på kubakken.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.