Takk for i år!

Det tok litt tid for redaksjonen å komme seg over sesongens nest siste kamp. Men nå er det på tide å avrunde og oppsummere den jevneste, og på sitt vis en av de morsomste, sesongene i Kubakkens historie.

I returoppgjøret mot Paradisbukta, etter uavgjort i første runde, var det duket for sesongens største prestisjeoppgjør. Det startet litt avventende og jevnt. Paradisbukta satte et distanseskudd og vant første periode 0-1. Sju minutter ut i andre periode spilte Emil opp Espen rett foran kassa, og han fikk tid til å plassere utligningen. Paradisbukta gikk opp i ledelsen igjen etter en kontring, før Ola banket inn utligningen rett før pause. I starten av tredje periode ble Kubakken rundlurt på et frislag, og Paradisbukta gikk opp i ledelsen for tredje gang. Så begynte det virkelig å svinge av Kubakkens spill. Ballen befant seg mest hos de hvite og grønne, det ene angrepet etter det andre ble rullet opp og Paradisbukta hang ikke med. Doffen styrte inn utligningen, før Emil stjal en ball på midten og tok Kubakken opp i ledelsen 4-3 i neste bytt. To minutter senere økte Doffen til tomålsledelse. Kubaken fortsatte å dominere, og det kjentes ut som kampen var omtrent i lomma. Men så sprakk ballongen så til de grader de siste seks minuttene. Paradisbukta økte intensiteten i en imponerende sluttspurt, samtidig som Kubakken glapp i avgjørende situasjoner. Reduseringen ble styrt inn på ett touch. Utligningen satt på et frislag kort tid etter, og to og et halvt minutt før slutt var Paradisbukta tilbake i ledelsen, etter å ha kranglet inn 5-6 da Kubakken ikke klarte å rydde unna foran mål. På tampen satte Kubakken inn en bra sluttspurt. Jostein forlot buret og Paradisbukta ble satt under press i etablert overtallsspill. Doffen satte et skudd i stanga og fulgte opp med å sette returen i Eddie. Ballen dalte ut i slottet, rett mot Espen. Han skulle bare daske ballen over en keeper i svømmeposisjon. Men backhanden ble satt litt vel høyt. Med henda i været, klar til å feire utligningen, kunne Kubakken-kapteinen se at ballen gikk i undersiden av tverrliggeren – og ut. Dermed ble det et ekstremt surt ettmålstap i prestisjeoppgjøret. Kubakken leverte en stødig og god kamp, men kollapset totalt de siste minuttene.

Etter mye om og men ble det sjanse for en liten oppreisning mot bunnlaget Holmlia. Kubakken sleit med å komme inn i kampen, og lå lenge under etter å ha sluppet inn flere kontringsmål. Men så fikk førsterekka dreis på pasninger og skudd – og målene begynte å renne inn. Flere var av den pene sorten, med tap-ins etter gode og raske kombinasjoner. Andrerekka leverte ikke i det hele tatt, men fikk pirket inn et par returer. Wasa fikk æren av å avslutte til 4-12-seier. Gøy med litt kalas, men en fattig trøst etter tapet mot Paradisbukta.

Nå er det siste på programmet, unntatt litt happing 3 mot 3 i Bjølsenhallen, en velfortjent sesongavslutningsfest. Sesongen 2017/18 viste seg å være full av jevne og spennende kamper. Med unntak av tre lette kamper mot Holmlia og Vestre Aker (og en w/o mot Holmlia) var det bare jevne og spennende oppgjør. Siden vi ikke regner med mål som blir satt i åpen kasse var den største tapsmarginen på to mål (mot Haugerud). Resten av kampene ble enten uavgjort eller avgjort ved ett mål (det siste til Tunet i åpen kasse teller heller ikke). Selvfølgelig surt å tape med ett mål etter å ha ledet mot både Tunet og Paradisbukta, men også gøy å være så til de grader med i samtlige kamper gjennom sesongen. Målet om å ikke rykke ble nådd i år igjen. Dette lover bra for framtiden også. Vi krysser fingrene for revansjemuligheter mot Paradisbukta i 2018/19!

Tusen takk for i år!

Kubakken – Paradisbukta

Jostein, Espen, Rune, Mads, Emil, Ola, Lars, Pål, Petter, Eivind, Doffen, Knut

0-1

1-1: Espen (Emil)

1-2

2-2: Ola (Lars)

2-3

3-3: Doffen

4-3: Emil

5-3: Doffen (Eivind)

5-4

5-5

5-6

Holmlia 2 – Kubakken

Jostein, Espen, Eivind, Pål, Ola, Wasa, Lars, Doffen, Knut, Emil

1-0

2-0

2-1: Doffen (Eivind)

2-2: Lars (Doffen)

2-3: Espen (Pål)

3-3

3-4: Lars (Eivind)

3-5: Doffen (Eivind)

4-5

4-6: Espen

4-7: Eivind (Doffen)

4-8: Doffen (Lars)

4-9: Doffen (Eivind)

4-10: Eivind

4-11: ?

4-12: Wasa (Doffen)

2 min: Ola og Eivind

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.