Rundens profil mot Sveiva2 – Coach og laget!

Ett lag, et liv, Kubakken for faen!

Ja som overskriften avslører, denne runden har juryen gjort en litt annen vri. Dagene etter kampen mot Sveiva har vi tenkt frem og tilbake på hvem som egentlig fortjente rundens profil. Som kampreferatet nevner – Hvordan kan det være seg at Kubakken gang på gang vinner disse jevne kampene? Det nevnes; positiv mental energi, god lagmoral, jobber for hverandre, en god organisering og vi hjelper hverandre. Hvordan har vi fått til dette da? Jo juryen mener og som det kanskje ble bevist tydeligst på søndag, hvor vi hadde en dommer som vi lett kunne ha gått til angrep mot, men vi dreit i han gjøken og fortsatte å male på – Vi er rett og slett et jævla bra LAG og en stor del av den æren skal coach ha! Så denne rundens profil går til LAGET og coach. Gratulerer! Vi tok en prat med coach, for å høre hans synspunkter på kampen og årets sesong.

Rundens profil, Coach. Hvordan føles det å være første coach som får denne berømmelsen?

Ikke overraskende, men stolt og ydmyk tar jeg i mot heder og ære på vegne av laget.

Kampen på søndag var vel helt ærlig en sånn midt på treet kamp for vår del, men vi vinner likevel. Vår organisering er kanskje best i klassen sammen med våre kontringer. Hvordan har du jobbet med dette?

Vi er gode defensivt og er blitt flinkere til å gjøre de “riktige” tingene samtidig som vi jobber knallhardt for hverandre. Kampen på søndag burde vært plankekjøring, men det lugger veldig og det viser at vi fortsatt har en del å gå på. Presisjon, nøyaktighet og konsentrasjon er nøkkelord som vi terper på treningene. Vi hadde kanskje ikke mer 12 skudd på mål og da er det godt å ha den defensive tryggheten i laget. Mao vi vinner på en dårlig dag.

Og ihvertfall et skudd utenfor mål eller hva Doffen.. Vi spilte en meget taktisk og velorganisert kamp, hvilket vi har gjort i hele år. Hvordan forbedrer du deg til kampene?

Jeg prøver å fokusere mest på hva vi er gode på, klare vi å gjennomføre det jeg sier før kampene så har vi et godt utgangspunkt. Noen ganger trenger vi en periode for å komme i gang, men etter en liten “peptalk” i pausen så har de fleste fått det med seg. I tillegg er det greit å nevne et par ting som er styrken til motstanderen slik at gutta er forberedt på hva som venter.

Kjært barn har mange navn, vi får kalle det peptalk da. Vi har startet kembobra. En stor del av æren skal coach ha for sine gode taktiske inngang til kampene og coaching underveis. Hva mener du er nøkkelen til årets suksess?

Er litt overrasket selv, men gutta er i bedre form enn på lenge. Lukta lunta etter det som ble prestert i Ljubljana, godt at de som ikke var med dit har hengt seg på. Vi har kanskje den beste moralen og samholdet i hele seriesystemet. Vi gir aldri opp selv om vi havner bakpå og alt ser mørkt ut. Det at flere spiller behersker flere posisjoner er en styrke og vi er ikke så avhengige av enkeltspillere som det andre lag er.

Vi i klubben har sett en ambisiøs, men uerfaren trener vokse enormt de siste årene i trenerrollen. Hvordan synes du selv det har gått?

Det har godt bedre og bedre. Har jo snappet opp litt av min forgjenger og tiden i Ajer under ledelse av Ronny Tajet. Har fortsatt mye å lære og holder vel på til styret har fått nok. Så lenge forholdet til klubblederen er bra så sitter jeg trygt leste jeg senest i avisa i dag.

Solskjær takket nei, så du blir inntil videre.. Hvilken kamp er du mest stolt av? Fortell.

Vanskelig å si, men i år er det helt klart Drammen borte. At vi skulle reise hjem med to poeng derfra var sterkt sett utifra hvilke hindringer som dukket opp i tredje periode.

Da vi slo klovnelaget 2-0 i fjor var jeg også veldig fornøyd, det var en 100% kamp av oss!

To bra kamper ja. Helt ærlig, det var helt greit med Ole den første sesongen, men mellom oss han er rimelig udugelig eller hva (Mao det var greit at styret ga han sparken)?

Ole var en bra “onkel” å ha i femte div., tålmodig, inkluderende og dyktig til å få i gang spillergruppa. Når det er sagt var det mye å ta tak i etter at han forsvant ut bakveien.

Mye bakveien på Carl Berner har Gjermund sagt. Forrige sesong spurte vi hva rundens spiller gjør før kampen. I år spør vi hva du gjorde etter kampen. Fikk du sove eller drømte du også om Rune?

Etter kampen var det hjem til sofa, bleieskift og en bedre middag. I tillegg måtte jeg pleie en lårhøne og et overtråkk jeg pådro meg under kampen. Drømte kanskje om en tlf. fra forbundet som sa at landslaget trenger en ny trener æ æ æ.

Til slutt, hvor full skal du bli på julebordet?

Eivindfull…, står nok sammen med Vegard utafor Mono.

Hmm, der kom jeg på en ide. Vi må kjøre noen bets på hvem som blir kastet ut først..

6 Comments on Rundens profil mot Sveiva2 – Coach og laget!

  1. Da nærmer Ajer Salming Open seg igjen! Årets
    utgave finner sted i Hedmarkhallen mandag 27. desember, 3. juledag. Kubakken er påmeldt, så nå er det bare å melde sin interesse.

  2. Pass på å lage avtaler med Hagenesen sier nå jeg bare. Plutselig befinner han seg nemlig på Danskebåten.

  3. DanskeNes har det med å stikke kjepper. Her er det obligatorisk oppmøte så innebandy må vike etter 13.
    PS. Drømte om Rune i natt! Kje speller!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.