Rundens profil Korsvoll – Eivind Frogner

Ja, da måtte vi til slutt gi coach prisen, det var eneste mulighet for at han skulle bli fornøyd. Neida, gutten med den rare kaffeflekken, fortjente virkelig æren det er å vinne en så stor pris som Rundens profil. Skurken sto på fra start til slutt, kjefta tilogmed når vi scora og klarte selv å få sine første 4 minutter i fryseboksen. I tillegg fiksa han jo 7 poeng i en kamp hvor gutta øste inn mål.. Kubakken.com tok etter mye om og men (les Eivind er treig til å svare) en nærmere prat med gutten fra de mindre pene blokkene på Hamar Vest.

Hvordan føles det å bli rundens profil?

Sannelig på tide, dette har jeg venta på lenge. Her har jeg fora mine rekke kamerater med baller gjennom hele sesongen så dette var på høy tid. Men jeg har bitt tenna sammen og stått på helt til slutt og får endelig betalt. Det er bare å ta lærdom alle sammen, stå på til siste slutt så blir det resultater av det. Det har vi vært best på i hele år, bare spør OBV. Æ æ æ.

Når du ikke er fornøyd med 20 mål, når er du egentlig fornøyd?

Jeg er stort sett alltid fornøyd, og spesielt med 20 mål, men viser aldri det under kamp. Vi har flyttet grenser hele sesongen og det skal vi fortsette med. Det er min oppgave å få det til å fungere og da må jeg holde gutta oppe selv i slike kamper. Kan ikke tillate noen form for “nykker” hos gutta, da blir det mytteri og da er det kjipt å være leder….

36 poeng i år må jo være en ny pers for deg, og du skviser deg mellom radarparet Doffis og Peddal. Det må du jo være fornøyd med eller?

Veldig fornøyd med det, jeg sjekket faktisk statistikken opp mot de to foregående sesongene å så at jeg hadde mulighet til å klare flere poeng i 3.div enn 4. og 5. til sammen. Det viste seg å være en enkel sak, og ikke mindre imponerende ettersom at jeg ikke har fått noe gratis av Doffen.

Ikke verst, mye ferdigscora mål da.. Det slaggskuddet ditt. Hvordan gjør du det? Det er jo en ekstrem rar ballbane, med en eller annen form for toppspinn på ballen som gjør at den plutselig detter rett ned.

Det er en spesialitet jeg drar frem hvis jeg ser at ikke noe annet nytter, nå har det ikke vært bruk for det i kamp (les forrige spm.), men kanskje jeg tar det frem i Champions League, det er jo et skudd for mestere!

Så du kan ta den frem på bestilling. Du rakk mye på søndagen. 6 poeng og dine første utvisningsminutter, faktisk 4 minutter. Mange av oss hadde jo tippet at du skulle få mange flere minutter i år, hva har skjedd? Flaks?

På søndag var det ikke annet enn taktisk genistrek fra min egen side, for å nå 20 goaler så måtte noe gjøres og det er ikke tilfeldig at det er jeg som avslutter sesongen med det 20. målet. Har ingen annen forklaring enn at dommerne har tatt et steg opp og blitt et hakk bedre.

Alt er relativt, også genistreker. Hva er din personlige målsetning fremover?

Det er vel å fortsette fremgangen som spiller og trener, håper å kunne ta Kubakken til nye høyder, men må si jeg er skuffet over styret som ikke har gitt noen avklarering i forhold til min situasjon fremover. Styret virker nesten handlingslammet, vet ikke om de blendet av all suksessen som jeg har tilført klubben eller om det er andre ting. Skal ikke stikke under en stol at resultatene blir lagt merke til oppover i divisjonene….

Interne forhold lekker vi ikke til pressen, coach. Hva er drømmen (den er jo nødvendigvis ikke den samme som realiteten)?

Drømmen er vel å få inn noe sølvtøy til klubbhuset. Det hadde vært fantastisk og møtt Ajer til obligatorisk kamp, det hadde blitt mye følelser og god temperatur i en smekkfull hall og ikke minst en herlig seier.

Ja neste år skal vi ha noe sølvtøy! Neste år er vi i 2.divisjon. Det er jo helt sykt, men hva kommer coach til å terpe på fremover. Blir det sommertrening?

JA, det er ikke annet enn imponerende. Det er kanskje det eneste jeg bommet på før seriestart, litt beskjeden målsetning, men det har sin naturlige forklaring ettersom jeg er oppvokst på Hedemarken.

Hvis vi skal hevde oss neste år så er det ikke umulig at det er sommertrening som må til, poenget er at det fortsatt må være gøy. Vi har ikke råd til å miste flere spillere nå, men jeg frykter baby boomen som vi står ovenfor og som jeg er en del av. Ingen kan iallefall kritisere rekrutteringen. Backene blir fokusområdet neste sesong pasningskvalitet, skudd, plassering, osv. Backene er nøkkel til suksess, skape defensiv trygghet i tillegg til at de må bidra mer fremover.

Hva pleier du å gjøre for å fyre deg opp før kampene?

Da er det best å holde seg unna, alle i umiddelbar nærhet for seg en overhøvling, vet ikke helt hvorfor, men det funker. Laget blir som regel tatt ut på natta og da er det egentlig bare å få i seg en kvalitetsfrokost og gjerne litt rock over anlegget før jeg beveger meg mot hallen.

Til slutt, skaffer du airline discount til hele laget så kan vi dra på en velfortjent lagferie???

Seff! Det har vi faen meg fortjent, 24 poeng, 11 seire og 111 scora. Vegas baby, Vegas!!

Takk for en fantastisk sesong gutter!!

Selvtakk.

2 Comments on Rundens profil Korsvoll – Eivind Frogner

  1. Grattis coach! vel fortjent. gleder meg til å tjenestegjøre under din ledelse i tiden fremover! er imponert over at det kan gjøres så gode taktiske disposisjoner i et hode det kan koke så mye i.

  2. Helt ufortjent! Denne utmerkelsen har du grått deg til å få, sikkert truet med å sette noen “off the team” eller noe lignende. Men fortsett å få utvisningsminutter, makan som målene bare rant inn da du satt borte ved sekretariatet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.