Rundens profil: Lars Istre

Lars klinket til mot KronaMed mulig unntak av Jostein er det en spiller som har prøvd seg på flest ulike posisjoner på Kubakkenlaget. Før kampen mot Krona valgte coach å sette eldstemann Istre på venstrevingen i andrerekka. Og det må sies å ha vært et vellykket trekk. Lars vant baller og knallet inn skudd som om han aldri hadde gjort annet! Det ble tre pene mål ut av det, hvorav det ene må vies litt ekstra oppmerksomhet: Vinkelen på det ene målet i Bjølsenhallen fikk en ekstra liten bulk etter det skuddet! Kubakken.com har tatt en prat med mannen som er kåret til denne rundens profil.

Hvordan føles det å bli rundens profil?

Helt fantastisk. Å bli rundens profil er jo noe spesielt, og denne henger høyt!

Klart det. Dette laget leverer jo varene som bare det om dagen, så å få ekstra utmerkelser i dette klassekollektivet bør du ha vettt til å sette pris på. Er det noe du har jobbet spesielt med før denne kampen?

Hadde vært fett å si “ja, jeg har et nytt supertriks som funker som faen”, men dessverre det er såpass kjedelig som at jeg har trent innebandy to ganger i uken i en lengre periode. Men jeg holdt på å glemme; har mer eller mindre slutta med slagskudd på treninger. Ikke noen vits å trene på noe man så og si aldri kan eller trenger å bruke. Jeg tar likevel fram slagskuddet igjen i dag, for det fortjener skrukken til Eivind!

Ja, hvis skrukken til Eivind blir plassert oppå håndballmålet kan det jo svi skikkelig når slagskudda til Lars kommer. Lars blir flyttet fra back til løper, og vips så er det målkalas i begge ender. Kommentar?

Haha tenkte ikke på det før seint lørdag kveld da noen kommenterte det, og da var jeg selvsagt enig i at det var pga meg. Men helt ærlig; det er tilfeldig. Innebandy er jo ofte en marginal sport og Krona må jo være landets beste drittmål lag. Makan til skudd via bein og i det hele tatt rare mål. Tror faktisk de trener på å skyte folk i beina.

Hva er din personlige målsetning fremover?

Ta en Snellingen! Nei det er nok bare å glemme, men jeg har lyst til å komme godt over 1 poeng i snitt per match når sesongen siste kamp er spilt.

Hva er drømmen (den er jo nødvendigvis ikke den samme som realiteten)?

Å knuse Ajer! Og det er faen meg ingen umulighet mer. Vi tar de allerede til romjula, men drømmen må jo være å slå de i en offisiell kamp.

Ja, sånn som Kubakkenskuta stevner om dagen kan man jo begynne å drømme om førstedivisjon. Hvordan har sesongen levd opp til forventningene foreløpig?

Som Jostein sier det; KONGEKRABBEKULT!  Helt sykt, vi har faen ikke tapt en match, og ifjor tapte vi 5.

Hva pleier du å gjøre for å fyre deg opp før kampene?

Stikker bort til Kaksebakken og syker ned Doffen.

Apropos ekteparet i Kaksebakken: Som representant for en utdøende type Kubakkenspiller, nemlig de single; hva bør fans gjøre for å komme ned i buksa på deg?Ja faen, her er butikken åpen. Døgnåpen faktisk, ikke noe Brustadbu her!

Så da vet dere det, supportere; bare å stille på neste kamp og melde interesse.

5 Comments on Rundens profil: Lars Istre

  1. 1 poeng i snitt per kamp…. Trodde gutten hadde ambisjoner jeg. Opp i bringa gutt!

  2. Detta lukter det korrupsjon av! Men når det er sagt er det forøvrig ikke bare scoringene som har gjort deg fortjent til tittelen rundens profil; vi må ikke glemme at du klarte å unngå utvisning også. Intet mindre enn imponerende!

  3. Fortsett og gjør som jeg sier så har du langt over 1 poeng i snitt etter sesongen!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.