Rundens profil mot Bestum – Eivind/Coach

Få timer før gutten ble hivd ut fra det som var av vannhull i Hamar..

Helga før jul spilte Kubakken en av sine beste kamper på lang tid. Vi valset over et stakkars Bestum, og ga oss ikke før det sto det 13-3.

En viktig brikke i kampen var Eivind, både i form av hans disposisjoner og taktikk før kampen, men også prestasjonen underveis. Taktikken var klar med høyt press fra første stund, hvilket viste seg å være en genistrek. I selve kampen viste spilleren Eivind seg frem med 3 scoringer, og iherdig innsats. En klar rundens profil. Vi tok en prat med gutten fra det beryktede EJ Berghs-hood’en i hva som lenge var Hamars verste gangsterområde.

Hvordan føles det å bli rundens profil?

Deilig følelse! Helt klart, men føler jeg har vært det etter hver kamp!!! Nå har jeg vel sørget for at hele rekka har kommet foran så det var vel i aller høyeste grad på tide. Men konkurransen har blitt tøffere ettersom 2.rekka for alvor meldt seg på med mange knallgode prestasjoner i det siste.  

20 poeng allerede i år. Er det ny rekord?

 Det har jeg ikke oversikt over, men en grei start. Kunne fort ha vært mer, men får ikke noen gratis poeng i den rekka her;-)

Noen er mer ivrig på å holde alle poengene hos seg selv ja. Taktikken du valgte til kampen viste seg å være en genistrek. Hvor lenge gikk du og grublet på dette før kamp, og var du i tvil før kampen?

Den kom et par dager etter Sveivakampen, følte at det var muligheten vår mot Bestum. Vi skal styre kamper i 3.div. – ikke motstanderen. Dessuten var det viktig å slå tilbake etter Sveivakampen, fikk oss en på tryne der og det måtte noen lide for.

Godt sagt, Kubakken skal styre! Temperamentet ditt er velkjent. Det fungerer som en fantastisk inspirator mange ganger, men det hender vel også at det har ført til noen dumme utvisninger. Er du like gæren utenfor bana?

Kan ikke huske noen utvisninger, har vel 0 min. i år. Husker det var en som fikk rødt i fjor….

Koker kanskje ikke like mye utenfor bana, men det hender det kommer ei gardin i ny og ned. 

0 min i år er rein flaks. Som Coach de siste årene, har du skapt et meget godt innebandylag ut av noen relativt gjennomsnittlige spillere, hvor mange egentlig er godt over middagshøyden. Hva tenker du om fremtiden?

Time will show, men jeg ser at flere er uforskammet friske og raske. Slipper vi skader kan vi holde på lenge, men det er klart at enkelte faller av så rekrutteringen blir viktigere i årene som kommer. 

Skadefri tropp er vel et nøkkelord her. Hvilken spiller irriterer deg mest, og hvorfor (Ikke noe filter her i gården ass)?

Alle! Neia, joa. Jostein og Ola er kanskje de som kommer best ut. Det er viktig å understreke at det ikke er personlig. Det viktigste for meg er å skille mellom hva som skjer på bana og det som skjer utenfor. Da har nok hendt at det koker litt over for meg i noen situasjoner, men da er det greit å bli ferdig med det og etterpå er alt greit for min del. Det er utrolig i ettertid å se hva man klarer å fyre seg opp for med litt adrenalin pumpende i blodet. Skal du absolutt ha et navn så må det bli toppscoren, men det er fordi han er best og tåler kritikk best også….vel…akkurat som meg;-)

Du er med andre ord ikke som Geir Frigård, hæn langsinte karen. Blir Coach noen gang sur på spilleren Eivind?

Selv så plettfri han er så hender det også fra tid til annen. Spesielt i situasjoner hvor jeg vet han burde ha gjort en bedre jobb.

Plettfri og plettfri fru Blom. Hva synes du om muffen til Gjermund?

Fantastisk! Ikke akkurat, men ser at t.o.m. de som holder på i eliten har blitt inspirert av denne hårete flekken på kølla.

Eivind elsker muff lalala. Til slutt, og noe helt annet. Hvor mange øl skal det til før du kler av deg et plagg? Et øl per plagg kanskje?

Etter to pils så er det ikke mye som skal til, ikke noe er som et rakfisklag i bar overkropp….

Du kaller naken for bar overkropp ja, ja.. Takk for praten, og så satser vi hardt på en knall taktikk og innsats til helga!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.