Rundens profil mot Drammen: Kristoffer Jørdre

Har det noen gang vært en klarere ener i en Kubakken kamp? Kubakken.com har lett tilbake i arkivet og vi kan ikke finne en lignende prestasjon. 5 av 6 mål ble scoret av Kubakkens toppscorer, og det er bare å bøye seg i støvet. En meget sterk prestasjon. La oss håpe du holder formen vedlike. Samtidig er dette et klart svart tilbake til andre håpefulle toppscorer aspiranter – Dere må opp i bringa, hvis det skal bli kamp! (Og det vil jo ha)

Kubakken.com tok en nærmere prat med 5 målscoreren.

Det er sjelden det har vært en klarere rundens profil. Hvordan føles det?

Bra, jævlig bra faktisk. Moro å få oppleve en slik kamp, og i tillegg bli rundens profil. Følelsene som utspilte seg under og etter kampen var fantastiske. Digg å se at vi takler nivået i 2.div. Utrolig hvor langt man kommer med blod, svette og tårer. Tror kampen vi spilte mot Drammen er en av de artigste i nyere Kubakken tid!

Helt enig, dette var en toppkamp. Men 5 mål i en kamp a gitt! Det er vel til og med for deg, sjelden kost? (i hvert fall mot den typen motstand)

hehe, litt i overkant ja. Det merkelige var at jeg følte at jeg ikke spilte noen spesielt bra kamp. Var bare på rett tid til rett sted. Alle målene, bortsett fra straffa, kom jo på direkteskudd. Det sier noe om kvaliteten på medspillerne og pasningene.

Bra sagt! Kudos til alle. La oss snakke om straffen du tok. Hadde du bestemt deg for å vente og finte ut keeper?

Har ingen Snellingen finte på lager, så planen var å finte ut keeperen hvis muligheten var der. Fikk den, tok den og scora. Var litt nervøs på forhånd, siden jeg avsluttet fjoråret med en ræva straffe.

Ja faen det var en ræva straffe (Hvis leserne ikke husker, se Kuvalkaden 09/10) Tilbake til de 5 målene. Ingen var av den klassiske Doffen varianten. Hva skjer med det a?
Etter innkjøp av ny kølle, har jeg stort sett blåst ballene langt over når jeg tar varianten. Var ganske sikker på å score mot Drammen på spesialrunda, men neida. Urovekkende hvor giftig jeg blir når den tilslutt sitter…

Makan til hvor kamper du skal ha før den sitter. Nok om det. Hvem blir årets toppscorer? Tar du pokalen for 4. år på rad?
Etter Ljubljana var jeg tvilende. Rune viste jo uoppnåelig nivå der. Etter Fjerdingby kampen kom det noe breking fra vest. Litt ut i Drammenskampen scora jo til og med Wasa, da så det jævlig mørkt ut…

Nå føler jeg at skapet er satt. Konkurranse er bra, bare jeg vinner….

(positivt for kubakken hvis vi blir mange om tittelen)

Kom igjen dere andre. Dere gir Doffen konkurranse til døren. Ellers, hva er din personlige målsetning i årets sesong?
Har alltid mål om å bli toppscorer… Men d viktigste målet er å hjelpe kubakken med å holde seg i 2.div. Blir det kamper som mot Drammen hele veien, er det jo driiit gøy å spille.

Nå er vi i 2.divisjon, kun 1 divisjon fra Ajer! Blir det møte med de neste år?
Dessverre så tror jeg vi må ta de i juleturneringa isteden. Tror vi må konse om å beholde plassen gitt.

Hæ, hva er det for en defensiv holdning a! Forrige sesong spurte vi hva rundens spiller gjør før kampen. I år spør vi hva du gjorde etter kampen. Fikk du sove eller drømte du om Rune?
Kanskje nærliggende å tro at jeg drømte om dansing på en blomstereng hånd i hånd… men neida. Fikk søren meg ikke sove etter kampen. Var jævlig gira.

Til slutt, blir du ikke snart lei New Zealand?

Blir kubakken spillerne lei av festing.. nei. Samme ulla.

7 Comments on Rundens profil mot Drammen: Kristoffer Jørdre

  1. Var litt Martin Åhlberg over deg i denne kampen Doffen. Rett plass til rett tid. Og med Rune i mestern rollen og Eivind som Klas(!) har vi funnet vinner-oppskriften. Gratulerer!

  2. Nå har jeg ikke sett Klas Forfang på mange år, men han lignet vel litt på Eivind når jeg tenker meg om. Kjett, Kubakkens svar på Klas Forfang.

  3. haha. ja. Så hadde vi Børre(Gjermund) og Åge(Ola) som backer. Grei rekke med andre ord.

  4. Når vi er inne på Klas og Børre, så synes jeg ikke vi skal glemme jenta ( Tommy Larsen), må bli Espen det da….

  5. Så lenge jeg får være Jorma Virtanen Så er det greit 😉

    Nydelig match doffen. Gleder meg til du får stillt inn den andre børsa også, da kan det bli mye fra den kanten. Grattis!

  6. Kjett at’n Kjell! Hvem sier at man ikke kan lære gamle hunder nye triks? Dirty D finner stadig nye måter å imponere på.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.