Rundens profil mot Drøbak-Frogn – Kristoffer

Doffen i aksjon under SLO Open 09

Litt seint, men bedre enn ingenting. Først var det litt somling fra redaksjonen, og så gikk det vel nesten en uke før vi fikk tak i intervjukandidaten. Nok om det. Hvis dere husker noe av kampen mot Drøbak-Frogn (hvis ikke les), så husker dere at unge, lovende Kristoffer aka Mr D spilte en forrykende kamp. Hele 10 poeng ble det, og en klar kandidat til rundens profil. Vi tok en nærmere prat med vår størte målscorer gjennom tidene.

Hvordan føles det å bli rundens profil?

D er alltid digg. Bra å få det unnagjort tidligst mulig, så det ikke ligger som en tung bør på skuldrene. Klarte det før Rune også. Det var målsetningen.

10 poeng i en match! Er det ny rekord for deg?

Er nok ikke rekord. Tror jeg hadde 13 poeng mot Fet i en kamp for noen år siden. Når det er sagt er d ikke spesielt moro med slike kamper. Bedre å putte ett som er avgjørende.

Riktig ja, du er bortskjemt med poeng.Vi har startet sesongen glimrende, ubeseiret i serien, og ny rekord i cup’en. Hva synes du har fungert bra?

Ble vel hardt i fjor, men fordelen er at vi drar med oss tempoet ned i 3.div. Tror de fleste har tatt ett tak før seriestarten. Virket lettere enn hva vi pleier å gjøre. Kan vel ha noe med at treningstidene i år er mye bedre. Er faktisk bra med folk på trening i år!

Redaksjonen deler den betraktningen. Du har et veldig bra dragskudd. Har du noen tips til oss andre, hva er hemmeligheten?

Bøy kølla skikkelig, men ikke så mye som Knut.

Hadde bare vært det så. Rune og deg er det nærmeste Kubakken kommet et ekte brødrepar. Dere kjenner hverandre ut og inn både på og utenfor banen, men nå skal dere som kjent flytte fra hverandre. Kommer dette til å føre til et dårligere samspill på banen også? Har vi noe å frykte?

Det går nok bra. Bor jo bare ett langt fluekast unna.

Blir nok ikke kvitt’n enda heller. Hører noen rykter om at de flytter midlertidig inn hos oss etter hvert, da de skal begynne med oppussing.

 

Du blir aldri kvitt’n! Din store helt på ditt favorittlag, Morten Gamst Pedersen i Blackburn, gjør det relativt dårlig. Har du noen tips til han?*

Nå vet jeg ikke helt hvor stor helt Gamsten er… Misliker er vel heller ett ord som kan brukes. Men ett tips er å ta en Kubakken. Rykke ned for å bli konge i divisjonen under. Bedre å kjempe i toppen enn i bunn.
Hæ, er ikke Gamsten din favoritt. Det trodde vi. En annen ting som mange av oss lurer på. Hvor sur blir du hvis du ikke får starte med ballen?
Ganske. Har merket meg at det er to på laget som alltid skal prøve å utfordre meg, nemlig Pål og Jerry. Vet ikke om de tror d er noe form for hemmelig kur for mål, men uansett – Driiit i det. Ballen en min!

Til slutt, og noe helt annet. Hvor mye av oppusningen i din kåk skal du gjøre selv?

 

Minst mulig. Hvis noen har lyst til å bidra så lokkes d med pils.

 

Haha, det tviler vi ikke på!

3 Comments on Rundens profil mot Drøbak-Frogn – Kristoffer

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.