Rundens profil mot Fjerdingby 2 – Thomas

Endelig sier noen. Eller egentlig kun Wasa som sier det. Uansett eldste utespiller leverte mens vi andre sov i timen. 3 mål og godt spill er definitivt rundens profil verdig, og det er meget gledelig å se gutten tilbake i scoringsform. Med alle skadene Kubakken har for tiden er det viktig at flere spillere melder seg på scoringslisten. Vi regner selvsagt med at Thomas holder formen til helgens kamp mot Drammen. I mellomtiden tok vi en liten prat med han, med litt mimring fra de gode gamle dagene.

Hvordan føles det å bli rundens profil?

Helt nydelig, det var på tide!

Leverer du, kommer rundens profil på løpende bånd, vøtt! 3 mål i en kamp er imponerende. Hvordan opplevde du målene?

Jeg fikk faktisk 3 pasninger av Doffen denne kampen. Det er jeg veldig fornøyd med ettersom han aldri spiller ballen. Da er det klart jeg måtte sette de. Alle 3 var vel ganske like-knallhardt i krysset fra 15 meter bak en sjanseløs keeper

Vel, vel det er å dra den litt langt da. Ellers hvordan synes du sesongen så langt har vært?

Vi startet bra, men etterhvert har det blitt vel mange poengtap. Vi taper knepent eller spiller U de kampene vi alltid vant knepent før. Her er det klart at coachen må ta sin del av ansvaret. Neida, jeg er usikker på hvorfor det skjer, men det er klart at det er forskjell på 2 og 3 div. For min egen del har jeg slitt med legghinnebetennelse som nekter å slippe taket. Veldig kjedelig

Lykken har snudd nå. Vi vinner resten! La oss skru tiden en del år tilbake, og mimre litt. I dine glansdager i Ajer var du involvert i mye rart. Hvis vi sier Tom Synstad (red. En meget spesiell dommer på 90 tallet). Hva sier du da?

Kunne vel sagt mye om det, men at utvisningene og det røde kortet satt løst når han dømte Ajer er det vel bred enighet om.

Ja, ja la oss høre litt mer saftigere historier. Det var en episode hvor du som tilskuer (!!!!!) ble utvist av nevnte Synstad. Hva sa du til han?

Det som skjedde der var at han først dømte oss og det kokte mer enn vanlig. Jeg og 2-3 andre fikk bl.a rødt kort. Så skulle han dømme damelaget til Ajer rett etterpå. Jeg og et par andre, som fremdeles var litt hete i toppen, ble sittende igjen å se kampen, samtidig som vi meldte på hver avgjørelse han tok. Gikk vel litt over styr det der, men må legge til at det er veldig lenge siden.

Coach var sikkert involvert også. I gamle dager var det lov med tilbakespill til keeper. I den forbindelse hadde du et vakkert selvmål på Terick. Husker du det, og hva skjedde?

Hehe, her har du gravd dypt. Husker det veldig godt, Terick og jeg er vel fortsatt ikke enige om hvem sin “skyld” det var.  Men det var hans altså! Jeg fraktet ballen oppover langs vantet, fikk 2 motspillere på meg så jeg tenkte jeg skulle ta den trygge utveien. Spille blindt tilbake til egen keeper. Men i løpet av de sekundene hadde han forlatt målet og satt på “egen blå”. Hvorfor er fortsatt uklart, men det endte med at ballen trillet i 2km/t i egen kasse og publikum lo så tårene trillet.

Med andre ord, aldri spille blindpasninger! Et spørsmål til om gamle dar’.. Vi husker dine susere av noen taklinger, noen av de førte til mye utvisningsminutter. Har du blitt roligere i dine eldre dager?

Ja, helt klart. Liker fortsatt at det er litt fysisk, men styrer unna de stygge greiene. Bank i bordet!

Fysisk skal det være ja. Mer av det! Forrige sesong spurte vi hva rundens spiller gjør før kampen. I år spør vi hva du gjorde etter kampen.

Jeg dro hjem og så Newcastle-Tottenham i opptak. De ga bort en 1-0 ledelse på overtid for andre kamp på rad. Litt som kampen vår, vi hadde ballen og sjansene mens motstanderen scorer ut av ingenting. Horribelt!

Riktig ja. Newcastle. Møkkalag med møkkafans. Enig?

Helt uenig selvsagt. Du avslører at du ikke har peil. Nolan og Carroll har jo alene putta mer enn hele Liverpool. Og ikke minst at de hadde snitt på over 50 000 i championship forrige sesong.  Da kan man ikke kalle de møkkafans.

Ja, ja takk for praten. Du må gjerne score tre til på søndag!

11 Comments on Rundens profil mot Fjerdingby 2 – Thomas

  1. Gratulerer Wasa, godt å se at eldstemann (for du er jo eldre enn alle keeperne også) fortsatt har det i seg! Mot Drammen scorer du 4!

  2. Bra jobba, men nå har du passert meg på poengstatistikken. Forvent en sulten siddis til helga!

  3. Grattis Wasa!! Endelig klarer du å score på disse ferdigscora pasningene mine.. På søndag skal du få enda mer på sølvfat!

  4. Fantastisk! Herlig kamp av Wasa. Regner med at det blir ketchup-effekt av dette.

    Men nå som Petter er med på laget er vel Wasa ung og lovende i sammenligning?

  5. Kom ned på jorda igjen a kamerat. Det lukter høgbenet lang vei, bare se på Gjermund. Selvmålet er uansett en klassiker, husker det som det var i går!!

  6. Velkommen etter, Wasa, må si jeg har hatt trua på deg, og det er godt å se at de ferske også kan få til litt. Lover å lære deg noen innebandyfinesser du kan få bruk for i din fremtidige karriere, på treningene fremover.

  7. Legger godt merke til at dere ikke er like aktive på å få ut noe referat, nå som dere taper noen kamper?!

  8. Synes du er god jeg wasa. Er det muligens på tide med et nachspiel i gutulia igjen snart?????

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.