Rundens profil mot Holmlia2 – Ola

Jada, nå kommer rundens profil på løpende bånd. Denne kampen ble en klassiker på mange måter. Det har vel nesten aldri skjedd at Kubakken har hatt en så god avslutning noensinne. 6-0 de siste 10 minuttene mot et godt lag som Holmlia2 viste seg å være står det stor respekt av. Faktisk Respekt med stor R. En av de viktige bidragsyterne til nettopp denne seieren var ingen ringere enn vår skadeplagde backkjempe, Ola Fjerdingstad. Han har kanskje vært like mye skada som en 60 åring, men joggu han gir seg aldri, og det fikk vi et bevis på denne dagen. En velfortjent seier av rundens profil! Gratulerer. Vi tok en prat med bru-gutten sjæl.

Hvordan føles det å bli rundens profil? 

Det føles like deilig som det gjør å fullføre en hel kamp. Foruten å fullføre en hel kamp så hadde jeg som mål for sesongen å bli rundens profil før Kristoffer, og at jeg klarte det med tanke på hans sesongåpning er jo rett og slett en prestasjon.

 

Vel ikke helt sant. Du var etter Kristoffer, men litt somling med intervjuet førte til misforståelsen. 3 mål i en match! Har du gjort det før? 

Det tror jeg aldri har skjedd før gitt og jeg hadde vel egentlig gitt opp håpet om at noe slikt ville skje.

 

Grattis med din første hattrick da! Skal vi være litt strenge hadde du mætt sjanser, så 3 mål var helt grei uttelling. Er skuddkølla nå endelig skutt inn? 

Nå ern skutt inn. Fikk et par velrettede tips fra forrige ukes profil og etter det så satt det gitt. Så dette er et tips til alle gutta: lytt til Pedersen, den gutten er en luring. Kunne satt et par til ja, og enda et par til i overtall hadde bare pasningene fra han med høyre fatning vært langs bakken……

 

Du virker å ha god kjemi på banen med Doffen. Er det mulig? 

Den gutten er jo lagd for god kjemi og jeg har vel alltid spilt bak gutten. Bortsett fra da Kristoffer fikk en total black out for ca 20 år siden pga en dårlig involvering av undertegnede (her snakker vi om knekking av køller og kasting av et jævlig tungt stålmål, i tillegg til utskjelling), så har vel kjemien vært ganske så god bortpå høyresiden vår.   Må si at jeg vel jeg er vant til å få både “billige” pasningspoeng og at det kommer 2 mot 1 på min side. Langpasningen begynte vi med på isen i Kubakken i 1992, så over nyttår feirer den 20-årsjubileum.

 

Det må feires! I skrivende stund er vi på toppen av tabellen. Forblir vi der, og hvordan gjør vi det? 

Det betyr vel at vi ikke rykker ned i år og siden vi alltid rykker så må vi jo bli der oppe.

 

 Herlig at du trua! Du har en skranglete kropp. Er det noen skader du ikke har hatt? 

Høyre siden er faktisk ikke så verst, det er på venstre siden skadene oppstår. Slo meg nå at hjertet er plassert litt kinkig til…

 

Aha! Vi har etter hvert opparbeidet oss en sunn økonomi. Er det noen ting lederen av klubben kunne ønske seg til neste år? 

Hva med en senter til? Har vel nok av backer og vinger, men straks Espen er i Afrika så blir det problemer.

 

Coach jobber med saken. Hva synes du om pusefilten til Gjermund. Skal du ha en selv på kølla di (hvis det er lov å si)? 

Når gutten er innehaver av en slik en real kølle, så kan jeg ikke skjønne at han ikke scorer oftere. Men jeg registrer at jo mer innsvettet pusefilten blir, jo nærmere kommer Gjermund en real forløsning. Så vi skal nok ikke se helt bortifra at det kommer en rakket fra gutten med pusefilten snart.

 

 Pusefilt, pusefilt, pusefilt! Til slutt, fortell en Statens Vegvesen vits a? 

Hmmmm, der tror jeg at jeg må spørre min kollega Vegar Beider.

Vi venter på vitsen, og takker for praten.

3 Comments on Rundens profil mot Holmlia2 – Ola

  1. Hoho! Vel fortjent, Ola. Sarah må ta med den nye maskoten på kamp oftere – tror det bidro til prestasjonen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.