Rundens profil mot HSIL: Lars

Som vanlig ble oppgjøret mellom Høybråten og Stovner og Kubakken på tirsdag en relativt målfattig affære. Da er hvert mål desto viktigere, og denne gangen var det Lars som sto fram og tok ansvar. Mannen sto for to av tre mål og kåres til rundens profil!

Kubakken.com har kåret deg til rundens profil, Lars! Hva er din umiddelbare kommentar?

Veldig gøy. Alltid morsomt å få en klapp på skulderen for bra innsats, og i den sammenheng henger rundens profil meget høyt.

Hva synes du om kampen på tirsdag, for lagets og din egen del?

Vi skal faktisk være fornøyd med uavgjort. Vi får det ikke helt til å flyte om dagen. Vi er mye bedre enn det vi har vist i de to siste kampene! Vi må rett og slett opp i bringa!

For min egen del gnager faktisk den 100%-sjansen jeg hadde i powerplay mer enn de to målene jeg scoret. Faen, den skulle jeg satt. Heldigvis har jeg en mye bedre uttellingsprosent enn Doffen hadde i Nor92 kampen, men det skal jo ikke så mye til da!

Veldig viktig at noen leverer uttellingsmessig i slike svake kamper! Det setter hele laget pris på. Over til noe helt annet: Du har jo ganske mye kropp, i de fleste retninger. Hva kommer det av at du likevel er en av få Kubakkenspillere som ikke har vært plaget med skader?

Ha’kke peiling, egentlig. Jeg har vel strengt tatt aldri vært særlig skadet. (Bank i bordet!) Tror aldri jeg har hatt en strekkskade, hvilket helt klart skyldes en relativt middelmådig fart i kroppen. Husker engang jeg spilte keeper for Storhamar som 14-15 åring. Brakk en finger, og var ute noen uker. Lille drittungen Eivind lo godt av mine bandasjerte fingre på skolen da husker jeg.

Skadefryd fra coach, ja. Nå om dagen blir vel det å kaste stein i glasshus, så det er det bra han har gitt seg med. Var formen like upåklagelig på søndag, etter julebordet?

Ræva form da, gitt. Som vanlig ble det litt for mange akevitt. Men moro kveld som alltid når Kubakken-gutta samles.

Apropos: Du er jo veldig som akevitt-ingrediensen poteten: Back, løper, førsterekka, andrerekka – gi Lars en oppgave, og han løser den med bravur. Er du et like stort multitalent i hverdagen? Hva vil du si er ditt aller største talent, blant de mange?

Nei, helt klart ikke. Jeg vil ikke gå så langt å kalle det jeg driver med på en innebandybane for talent. Mer lidenskap over lengre tid kombinert med trening, tenker jeg. Men synes det er gøy å spille på forskjellige plasser på laget, så jeg spiller der Coach vil ha meg. Forresten er jeg veldig glad for at jeg la vekk doublecurve-kølla. Det ble for mye pasningsrot, gitt. Greit nok med litt dårligere dragskudd med vanlig kølle, men det får jeg ikke brukt i kamp likevel.

Ikke talent hverken på eller utenfor innebandybanen, altså. Likevel gir det resultater, i hvert fall på den ene arenaen. Scorer du noe særlig når du ikke er på innebandybanen?

Nå har jeg vært inne på Google analytics for å sjekke antall lesere av kubakken.com. Det er overraskende mange, så jeg tenker det er bedre å holde de kortene tett til brystet.

Hm? Kubakken.com tolker dette som at Larsern har tilbud på gang fra en eller annen fotball- eller shuffleboardklubb som han ønsker å holde hemmelig. Må økonomiavdelinga vurdere lønnsøkning for å beholde gutten? Vi må i hvert fall unngå nedrykk for å fortsatt være en attraktiv klubb. Har du et tips for hvordan tabellen kommer til å se ut ved sesongslutt? (Tenker da på lagene som betyr noe, det vil si de utenom andrelagene.)

1. Kubakken – Resten driter jeg i for å være helt ærlig, men det blir vel en kamp mellom Drammen og HSIL.

Sant. Vi får prøve å distansere minst ett av de to lagene, som møtes i neste runde, ved å ta to poeng mot Ski. Satser på at Lars leverer flere mål framover! Ellers kan vi informere om at du må følge med på NRK Super i jula. Redaksjonen kan ha sendt inn et fint bilde av deg hit: http://nrksuper.no/super/julemorgen/har-du-bursdag-i-julen/

Haha, det kan jeg tenke meg dere har gjort ja. Da sitter jeg benka hele jula, Larsern skal på tv!

Holder vel om du benker deg foran TVen på julaften, Lars, siden det er da du har bursdag. Men morgen-barne-TV i jula er jo kjempekos, da! Takk for praten, Lars!

4 Comments on Rundens profil mot HSIL: Lars

  1. Du som kan spille overalt, kan du spille høyre ving i første rekka eller? Trenger en målfarlig en i den posisjonen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.