Rundens profil mot Nor922 – Carla

I søndagens kamp mot Nor92 fikk vi juling, rett og slett. Ikke mer å si om den saken. Vi kommer garantert sterkere tilbake! Men hvem fortjener æren av å bli rundens profil? Juryen så ingen åpenbare kandidater på banen, så vi valgte å se etter andre ekstraordinære innsatser.

Vi trengte ikke å lete langt, for hadde det ikke vært for Carla så kunne vi meget vel tapt kampen på walkover. I følge kampreglementet §5.4 står det klart og tydelig;  Hjemmelag/arrangør skal sørge for at kamprapportskjema er på plass i sekretariatet senest 30 minutter før kampstart. Det påhviler arrangerende klubb å ordne med kampsekretariat ifølge Instruks for kampsekretariat.

Carla som vår eneste tilskuer, hvilket i seg selv er nomineringsverdig, nølte hun ikke når hun ble spurt og stilte velvillig opp som den arrangerende klubb sin representant i kampsekretariat. Redaksjonen er ikke i tvil. Denne heltemodige innsatsen må berømmes, og Carla er derfor rundens profil mot Nor922. Gratulerer. Vi tok en liten prat med Carla for å høre hva hun synes om kampen, og selvsagt noen inside tips om Espen.

Rundens profil, Carla. Hvordan føles det å bli den andre ikke-spilleren som blir rundens profil? (Linh var den første etter kampen mot Jar Bazar i fjor)

Nå lo jeg godt. Stolt av å bli valgt som rundens profil.

Velfortjent spør du oss! Du har sett en del Kubakken kamper opp igjennom årene. Hva synes du gikk galt? Manglet vi noe fra de andre kampene du har sett?

Oi, vanskelig å svare på. Savnet litt at flere sto foran mål og hjalp Jostein.

Du er inne på noe der, det gikk litt fort noen ganger og når vi ikke lå i den posisjonen vi burde så blir vi hengende etter. Da ser det ofte tomt ut foran Jostein.

La oss snakke litt om dine oppgaver. Det var en formidabel innsats og rask læringskurve fra vårt ståsted. Hvordan synes du det gikk?

Fikk litt prestasjonsangst, men må takke Eivind for en grei opplæring. Det var ikke alltid jeg skjønte når jeg skulle stoppe klokka. Og var ikke nøytral kan man si.

Eivind, grei opplæring! Det har ikke vi hørt om eller sett før.

Ga sekretariatjobben mersmak?

Ja, det var gøy, gjør det gjerne igjen, men da håper jeg jo at Kubakken vinner.

Selvsagt, vi går kun på et tap ila året.

Kubakken har hatt en eventyrlig reise gjennom de siste årene. Hvor tror du det ender?

Jeg har troa på at dere rykker opp en gang til.

Takk for tilliten, vi skal gjøre vårt beste!

Din samboer er (sammen med noen få andre i klubben), hva vi betegner som over-gjennomsnitt interessert i innebandy. Går det i mye innebandy snakk i heimen også? Hvis ja, blir du lei noen ganger?

Han snakker om innebandy før hver kamp og mye om det etter kampen. Han er jo veldig engasjert så kan ikke la være å høre på. Blir ikke lei.

Haha, herlig. Ser for meg Espen & Carla som et fremtidig trenerpar for Kubakkens nye juniorsatsning. Hva tror du er den beste oppladningen til kamp for Espen? I bakrus eller edru? (Vi i redaksjonen har delte meninger)

I bakrus!

Da er det herved fattet vedtak. Espen skal ALLTID drikke dagen før kamp.

Forrige sesong spurte vi hva rundens spiller gjør før kampen. I år spør vi hva du gjorde etter kampen.

Nøt god mat laget av kapteinen.

Det kan gutten, så det tror vi på!

Til slutt, hvor full tror du Espen blir på lørdagens julebord?

Tror at han blir fullest av alle, og sistemann som drar hjem.

Det tror vi også på! Ender natten med en liten slurk whiskey på kjøkkenbordet og noen velstekte ostesmørbrød, Espen?

5 Comments on Rundens profil mot Nor922 – Carla

  1. Så utrolig morsomt. Bra jobb Carla, og synd de tapte da! Hilsen fans fra Kristiansand;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.