Rundens profil mot OSI – Trond

Trond

Sesongen er godt i gang, og et sikkert nettegn er en prat med rundens profil. Vår første kamp mot OSI var 1.runde i cupen, vi vant 3-2 etter en god kamp mot et overraskende bra 3.div lag. Vi spilte godt, hadde god kontroll defensivt, men kunne selvsagt vært mer effektive fremover på banen. Det var mange gode innsatser i denne kampen, men redaksjonen er ikke i tvil , Trondski leverte en fabelaktig kamp. Fantastisk jobbing, og eminent press mot motstanderns backer kombinert med mye gode offensive løp og muligheter, gjorde at redaksjonen ikke var i tvil. Gratulerer Trond – Vi tok en nærmere prat med den gamle skatekongen fra Haaaaamar Vest!

Hvordan føles det å bli rundens profil?

Veldig overraskende! Under kampen gjorde jeg som alltid:  løp og løp, oppe og nede, hit og dit,  uten ballen.  Får meg til å lure om dere andre spilte utrolig dårlig..  Neida, noe har jeg vel gjort riktig så tar til meg dette og takker og bukker til juryen! Skal fortsette i samme still utover sesongen.

Du er notert med kun en kamp i fjor, så dette føles jo nærmest som et comeback! Og for en innsats du leverte. Har du tjuvtrent i sommer?
Ble faktisk litt tjuvtrening i sommer med Storebrand Innebandy.  Hehe, ble altfor få kamper i fjor, i år satser jeg på minst en dobling i antall kamper.

Rekka du spilte i, holdt nullen etter iherdig innsats defensivt, spesielt du som pressa backene til å gjøre feil/spille dårlige pasninger. Hvordan synes du det gikk, hadde dere så mye kontroll som det virket som?
Jeg er jo ræva teknisk sett og til å score, så mitt eneste mål når vi spiller kamp er presse backene og ikke slippe motspiller forbi min sone. Når backene hos OSI er så  som så  gir vel denne strategien en viss kontroll, spesielt når Espen og Knut også er løpehester.

Innsats slår talen! Okke som. Du begynte å spille innebandy i voksen alder, hvordan har det vært?

Utrolig frustrerende å ha en læringskurve som en ape. Greit å veksle med  “mine” sporter  innimellom så jeg får opp selvtilliten J

Snakker om “dine” sporter, du er jo en gammel skater, og habil snowboarder, er det noe fra de øvelsene du kan ta med inn i innebandy? Balanse, kvikkhet etc.

Nei, det tror jeg ikke.

Da vet vi det, ikke la Kubakken junior begynne med skating. Du henger jo en del med vår tidligere partyfikser Tom.  Han skyldte på en vond fot, men faktumet var vel at han ikke var god nok. Klarer han seg, eller er han misunnelig på oss fortsatt?

Jeg tror han klarer seg, så lenge han får være med på festene.

Ryktene på byen sier noe annet, men greit vi får stole på deg. Hvordan er det å spille innebandy på jobben a? Er du stjerna?

Gøy  å spille med jobben, men med få regler så blir fort litt anarki.  Er ikke stjerna, men får litt flere pasninger enn med Kubakken for å si det på den måten…  Skal spille i dag faktisk. Blir bra!

Til slutt, og noe helt annet. Er du klar for Kubakken hyttetur til vinteren?

Å –deilig, helt klart med! Jeg er for øvrig drit god på langrennski…..

Trond Northug tenker vi. Takk for praten, og god bedriftstrening!

5 Comments on Rundens profil mot OSI – Trond

  1. Sug på karamellen og kom deg ned på jorda igjen. Nye muligheter til helgen, kommer fort en skåring.

  2. På jakt i helgen,.. det kan bli en vanskelig kamp uten meg, , men krysser fingrene for seier 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.